Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Ruben1970 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5399
Ruben1970 La Sosias
Prueba Lucas Tactiek Grijalbo
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Urushadze passt de bal met de wreef. Simsoński rent richting de bal. Simsoński schiet op doel. Serrano Eugui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:1

9e minuut.
Urushadze rent richting de bal. Oğulsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze onderschept slim de pass. Urushadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:2

29e minuut.
Simsoński is nu in balbezit. Simsoński passt de bal zonder na te denken. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze schiet op doel. Serrano Eugui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:3

35e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Simsoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roberts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tahirli komt het veld opgelopen. Boross komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Pora rent richting de bal. Eliaçık onderschept slim de pass. Eliaçık passt de bal met de wreef. Urushadze rent richting de bal. Urushadze schiet op doel. Serrano Eugui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Bie komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kwiecień passt de bal in één keer door. Urushadze is nu in balbezit. Eliaçık geeft de bal voor. Simsoński rent richting de bal. Simsoński schiet op doel. Serrano Eugui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 66%, La Sosias 34%.
Ruben1970 - La Sosias 0:4

52e minuut.
Ciemerych geeft een hoge lob. Buitenspel voor Dudek. Goede buitenspelval van de verdediging. Kwiecień neemt vlug de vrije trap. Simsoński rent richting de bal. Simsoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Eliaçık passt de bal met de wreef. Urushadze rent richting de bal. Urushadze schiet op doel. Serrano Eugui bokst de bal weg. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński draait met de bal, schiet en ... Serrano Eugui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:5

57e minuut.
Inworp. Ferda komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Škorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Serrano Eugui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bonnaud passt de bal in één keer door. Ferda heeft problemen om de bal te vangen. Bonnaud rent richting de bal. Ferda rent richting de bal. Ferda draait met de bal, schiet en ... Serrano Eugui bokst de bal weg. Serrano Eugui probeert naar een medespeler te passen. Garkusha kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferda de bal. Ferda schiet op doel. Serrano Eugui bokst de bal weg.

71e minuut.
Eliaçık passt de bal met de wreef. Urushadze is nu in balbezit. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Serrano Eugui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:6

71e minuut.
Carreño Santos komt het veld opgelopen. Ursprung komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Urushadze onderschept slim de pass. Dudek begaat een overtreding. Urushadze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garkusha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urushadze rent richting de bal. Urushadze schiet op doel. Serrano Eugui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:7

75e minuut.
Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:8

78e minuut.
Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli speelt de bal door. Urushadze rent richting de bal. Urushadze draait met de bal, schiet en ... Serrano Eugui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:9

82e minuut.
Bonnaud kopt de bal weg. Acampa geeft de bal voor. Bonnet heeft problemen om de bal te vangen. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Garkusha rent richting de bal. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud passt de bal met de wreef. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze draait met de bal, schiet en ... Serrano Eugui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Garkusha kopt de bal weg. Daar is Tahirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - La Sosias 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 72%, La Sosias 28%.
Ruben1970 - La Sosias 0:10