Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Garín FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11152
Garín FC SAAM PITHOOM JASON
traviata3 Tactiek alkimion
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen adequate


9e minuut.
De Grandis met de inworp. Roessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Roessler speelt de bal door. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Haugen geeft een lange en hoge pass. Daar is Trafpay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Grandis geeft een lange en hoge pass. Canuzzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Parnisari geeft de bal voor. Canuzzi kopt de bal weg. Kateřinka heeft problemen om de bal te vangen. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Roessler passt de bal in één keer door. Evangelisti rent richting de bal. Evangelisti passt de bal in één keer door. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi schiet op doel. Krtolica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gács speelt de bal door. Daar is De Grandis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roessler probeert naar een medespeler te passen. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. Krtolica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garín FC - SAAM PITHOOM JASON 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garín FC 54%, SAAM PITHOOM JASON 46%.
Garín FC - SAAM PITHOOM JASON 0:1

48e minuut.
Dlábik probeert naar een medespeler te passen. De Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Grandis probeert naar een medespeler te passen. Evangelisti rent richting de bal. Evangelisti draait met de bal, schiet en ... Krtolica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Roessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Roessler passt de bal in één keer door. Novruzov rent richting de bal. Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Evangelisti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Grandis de bal. De Grandis passt de bal met de wreef. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krtolica met een harde bal richting middenveld. De Grandis kopt de bal weg. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi is nu in balbezit. Aletorowicz rent richting de bal. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Parnisari speelt de bal door. Canuzzi is nu in balbezit. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Daar is Novruzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aletorowicz is nu in balbezit. Kateřinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Canuzzi schiet op doel. Krtolica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roncero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kąkolewski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Calabresa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dlábik neemt vlug de vrije trap. Trafpay kopt de bal weg. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Garín FC - SAAM PITHOOM JASON 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garín FC 54%, SAAM PITHOOM JASON 46%.
Garín FC - SAAM PITHOOM JASON 0:2