Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patio Preda IRIS DELIA FC
4-4-2 Tactiek taty2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen very good


8e minuut.
Statu geeft een lange en hoge pass. Hromják kopt de bal weg. Hromják heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Statu kopt de bal weg. Dedoni is nu in balbezit. Fortarel onderschept slim de pass. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Aguilera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Garitano geeft een hoge lob. Daar is Hromják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortarel speelt de bal door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Garitano kopt de bal weg. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu passt de bal in één keer door. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Statu kopt de bal weg. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:1

18e minuut.
Warzych passt de bal zonder na te denken. Hromják rent richting de bal. Hromják speelt de bal door. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Statu probeert naar een medespeler te passen. Tessera is nu in balbezit. Dedoni maakt een afschuwelijke overtreding. Dedoni krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gür kopt de bal weg. Kempf is nu in balbezit. Taini onderschept slim de pass. Taini geeft een lange en hoge pass. Tessera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Daar is Tessera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hromják heeft problemen om de bal te vangen. Hromják onderschept slim de pass. Kempf is nu in balbezit. Taini onderschept slim de pass. Taini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 72%, IRIS DELIA FC 28%.
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:1

48e minuut.
Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tessera rent richting de bal. Tessera speelt de bal door. Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taini probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal zonder na te denken. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gür rent richting de bal. Gür geeft de bal voor. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera schiet op doel. Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:2

70e minuut.
Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Daar is Kefakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meinhold komt het veld opgelopen. Varela komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Wink is nu in balbezit. Wink geeft een hoge lob. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:3

86e minuut.
Statu speelt de bal door. Meinhold is nu in balbezit. Kefakis rent richting de bal. Meinhold onderschept slim de pass. Meinhold haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 58%, IRIS DELIA FC 42%.
Patio Preda - IRIS DELIA FC 0:4