Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cicloneta F.C Onix F.C
La Cicloneta B Tactiek 532
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 25.3
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Degese met een harde bal richting middenveld. Hidalgo kopt de bal weg. Makuch rent richting de bal. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Széchy is nu in balbezit. Széchy geeft een hoge lob. Von Bilderling is nu in balbezit. Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kurtz rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo speelt de bal door. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Onix F.C 1:0

11e minuut.
Széchy geeft een lange en hoge pass. Wylde rent richting de bal. Ehm verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Von Bilderling rent richting de bal. Von Bilderling passt de bal met de wreef. Széchy speelt de bal door. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm schiet op doel. Degese bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Isoba kopt de bal weg. Von Bilderling rent richting de bal. Safonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Safonov krijgt een gele kaart. Safonov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tofiqli komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Széchy geeft de bal voor. Daar is Michelena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehm is nu in balbezit. Ehm schiet op doel. Degese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ... Degese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Onix F.C 2:0

40e minuut.
Széchy speelt de bal door. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli speelt de bal door. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Daar is Michelena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ... Degese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Onix F.C 3:0

45e minuut.
Craviotto heeft problemen om de bal te vangen. Ehm rent richting de bal. Ehm draait met de bal, schiet en ... Huenten probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Onix F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 26%, Onix F.C 74%.
La Cicloneta F.C - Onix F.C 4:0

64e minuut.
Klungelig pakt Tofiqli de bal. Tofiqli geeft de bal voor. Ehm heeft problemen om de bal te vangen. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Széchy kopt de bal weg. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo passt de bal in één keer door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Isoba rent richting de bal. Isoba geeft een lange en hoge pass. Huenten rent richting de bal. Ehm rent richting de bal. Ehm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli passt de bal zonder na te denken. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Huenten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Onix F.C 5:0

75e minuut.
Wylde is nu in balbezit. Ehm onderschept slim de pass. Ehm speelt de bal door. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Ehm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Onix F.C 6:0

86e minuut.
Huenten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tofiqli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Széchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Széchy geeft een hoge lob. Degese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 32%, Onix F.C 68%.
La Cicloneta F.C - Onix F.C 6:0