Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: La Sosias Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
La Sosias Orden y progreso
menonzo Tactiek a
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Bonnet rent richting de bal. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Škorc heeft problemen om de bal te vangen. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz draait met de bal, schiet en ... Paal! Türkü bokst de bal weg.

14e minuut.
Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa speelt de bal door. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Orden y progreso 0:1

43e minuut.
Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze verovert de bal door een tackle van achteren. Urushadze geeft de bal voor. Ferda is nu in balbezit. Ferda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sosias - Orden y progreso 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 44%, Orden y progreso 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sosias - Orden y progreso 1:1

54e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud passt de bal in één keer door. Ferda rent richting de bal. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Mazzioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Orden y progreso 2:1

56e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda rent richting de bal. Ferda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Urushadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urushadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Orden y progreso 3:1

61e minuut.
Eliaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Eliaçık passt de bal zonder na te denken. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Orden y progreso 4:1

61e minuut.
Kwiecień komt het veld opgelopen. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferda. Ferda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bonnaud passt de bal met de wreef. Simsoński rent richting de bal. Simsoński passt de bal in één keer door. Ferda is nu in balbezit. Ferda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud geeft een hoge lob. Ferda kopt de bal weg. Simsoński rent richting de bal. Simsoński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kwiecień passt de bal in één keer door. Urushadze is nu in balbezit. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda draait met de bal, schiet en ... Mazzioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Orden y progreso 5:1

90e minuut.
Garkusha passt de bal zonder na te denken. Company is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferda. Ferda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 47%, Orden y progreso 53%.
La Sosias - Orden y progreso 5:1