Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuartetero Skull Trooper
4-4-2 Tactiek 523 ATT
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten outstanding
solid Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Schnaiderman passt de bal met de wreef. Ávila speelt de bal door. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk onderschept slim de pass. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Jurczak bokst de bal weg.

11e minuut.
Schnaiderman kopt de bal weg. Strobietto rent richting de bal. Viczián verovert de bal door een tackle van achteren. Viczián haalt uit met een fantastische trap. Jurczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Skull Trooper 0:1

13e minuut.
Schnaiderman kopt de bal weg. Strobietto probeert de bal aan de voet te houden. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Jurczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Skull Trooper 0:2

20e minuut.
Inworp. Sobczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een hoge lob. Viczián springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Delton passt de bal met de wreef. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović speelt de bal door. Delton is nu in balbezit. Delton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Caçapava met een sublieme pass. Melgarejo kopt de bal weg. Guerberoff heeft problemen om de bal te vangen. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton haalt uit met een fantastische trap. Caçapava bokst de bal weg.

25e minuut.
Schnaiderman met een sublieme pass. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe passt de bal zonder na te denken. Delton is nu in balbezit. Delton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Skull Trooper 1:2

39e minuut.
Šarović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinotti de bal. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sobczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 43%, Skull Trooper 57%.
Cuartetero - Skull Trooper 1:2

50e minuut.
Carlfjord probeert naar een medespeler te passen. Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galochkin geeft een hoge lob. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan schiet op doel. Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuartetero - Skull Trooper 2:2

52e minuut.
Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galochkin geeft een hoge lob. Delton rent richting de bal. Delton haalt uit met een fantastische trap. Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Skull Trooper 3:2

54e minuut.
Strobietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián onderschept slim de pass. Viczián passt de bal met de wreef. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Viczián rent richting de bal. Viczián draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lapathiotis de bal. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk schiet op doel. Jurczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Viczián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczak speelt de bal door. Herren kopt de bal weg. Viczián rent richting de bal. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord geeft een lange en hoge pass. Lapathiotis kopt de bal weg. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan schiet op doel. Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Šarović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delton kopt de bal weg. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Caçapava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Skull Trooper 4:2

71e minuut.
Savaşan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pinotti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Viczián kopt de bal weg. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk schiet op doel. Jurczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Šarović heeft problemen om de bal te vangen. Ávila geeft een lange en hoge pass. Viczián maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Buitenspel voor Delton. Goede buitenspelval van de verdediging. Etchart neemt vlug de vrije trap. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel. Na een snelle pass probeert Strobietto de bal onder controle te krijgen. Jurczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jole kan de bal niet met de borst controleren. Jole geeft een lange en hoge pass. Pinotti met een sublieme pass. Viczián rent richting de bal. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Ávila met een sublieme pass. Viczián rent richting de bal. Viczián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pinotti met een sublieme pass. Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren met een sublieme pass. Viczián is nu in balbezit. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 62%, Skull Trooper 38%.
Cuartetero - Skull Trooper 4:2