Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: untouchable Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6633
untouchable AAJMFC
centro Tactiek Poseidon
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten matig
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


10e minuut.
AL Awzai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Harańczyk de bal. Týral rent richting de bal. Týral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - AAJMFC 0:1

24e minuut.
Pigeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Latorre ... Strafschop! Directe rode kaart, Latorre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Latorre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Enrot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunicki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Inglés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
untouchable - AAJMFC 1:1

25e minuut.
Kunicki rent richting de bal. Tırkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Marszal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marszal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fišár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matičić de bal. Durakovic kopt de bal weg. Enrot rent richting de bal. Enrot haalt uit met een fantastische trap. Inglés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Enrot verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuzzo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Chivukula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigeon met een snelle inworp. Daar is Enrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enrot draait met de bal, schiet en ... Inglés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - AAJMFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: untouchable 42%, AAJMFC 58%.
untouchable - AAJMFC 2:1

62e minuut.
Týral rent richting de bal. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk geeft de bal voor. Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigeon draait met de bal, schiet en ... Inglés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Jóason geeft een lange en hoge pass. Durakovic is nu in balbezit. Matičić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matičić krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Warwarczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Warwarczyn passt de bal in één keer door. Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigeon draait met de bal, schiet en ... Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - AAJMFC 3:1

87e minuut.
Kunicki passt de bal in één keer door. Marszal rent richting de bal. AL Awzai begaat een overtreding. AL Awzai krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Cuzzo de bal. Kontus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuzzo. Cuzzo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: untouchable 55%, AAJMFC 45%.
untouchable - AAJMFC 3:1