Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosales Animals de La Patria
gol Tactiek ...del Narigón!
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
43.1 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten good
average Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Inworp. Leon met de inworp. Verriest is nu in balbezit. Verriest geeft de bal voor. Samojeden krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrowski geeft de bal voor. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - Animals de La Patria 0:1

12e minuut.
Apreutului verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreutului verovert de bal door een tackle van achteren. Moşneguţu verovert de bal door een tackle van achteren. Moşneguţu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sicilia verovert de bal door een tackle van achteren. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicilia verovert de bal door een tackle van achteren. Sicilia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Henny rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thier neemt de hoekschop. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Apreutului de bal onder controle te krijgen. Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Henny rent richting de bal. Henny geeft de bal voor. Daar is Podgórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Elie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Rosales - Animals de La Patria 1:1

22e minuut.
Najar verovert de bal door een tackle van achteren. Najar geeft de bal voor. Leon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roover is nu in balbezit. de Roover schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Villazón de bal. Sicilia rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villazón zal de hoekschop nemen. Samojeden krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Najar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najar geeft een lange en hoge pass. Samojeden kopt de bal weg. Leon bereikt de bal nog maar net als eerste. Leon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 49%, Animals de La Patria 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Rosales - Animals de La Patria 1:1

58e minuut.
Klungelig pakt Villazón de bal. Villazón met een sublieme pass. Sicilia rent richting de bal. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Carbonari rent richting de bal. Alfano rent richting de bal. Ibarguren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibarguren krijgt een gele kaart. Alfano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Elie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wawrowski geeft een lange en hoge pass. Sicilia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siti. Siti krijgt een gele kaart. Sicilia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari passt de bal in één keer door. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - Animals de La Patria 2:1

79e minuut.
Dumortier geeft de bal voor. Henny is nu in balbezit. Henny passt de bal met de wreef. Carbonari rent richting de bal. Carbonari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 50%, Animals de La Patria 50%.
La Rosales - Animals de La Patria 2:1