Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The rok star Sportivo Comarca
Aguantar Tactiek MW1
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten average
average Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Topolansky heeft problemen om de bal te vangen. Topolansky geeft de bal voor. Alemanno heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Cărămidaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Canhão speelt de bal door. Dziekanowski heeft problemen om de bal te vangen. Cipolletta onderschept slim de pass. Cipolletta haalt uit met een fantastische trap. Moneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozer geeft een lange en hoge pass. Moneta speelt de bal door. Itzhakob is nu in balbezit. Itzhakob draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Pippinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pippinger speelt de bal door. Paraviso is nu in balbezit. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Canhão de bal. Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Topolansky rent richting de bal. López Barón is nu in balbezit. López Barón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The rok star 75%, Sportivo Comarca 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The rok star - Sportivo Comarca 0:0

49e minuut.
Tozer rent richting de bal. Topolansky verovert de bal door een tackle van achteren. Topolansky met een sublieme pass. López Barón is nu in balbezit. López Barón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Paraviso is nu in balbezit. Paraviso geeft de bal voor. Peñaherrera is nu in balbezit. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Barón met een snelle inworp. Topolansky speelt de bal door. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Cărămidaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng geeft de bal voor. Dziekanowski probeert de bal aan de voet te houden. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pippinger onderschept slim de pass. Pippinger speelt de bal door. Passerotti rent richting de bal. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The rok star 69%, Sportivo Comarca 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The rok star - Sportivo Comarca 0:0