Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parque Avellaneda pa Darth Neco FC
Normal Tactiek Neco T1
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


12e minuut.
Racca bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor onderschept slim de pass. Grubor met een sublieme pass. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Casscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casscia passt de bal met de wreef. Fuoco is nu in balbezit. Fuoco passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Meyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casscia zal de hoekschop nemen. Hernández kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aragoita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernández. Aragoita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Racca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Picchio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gheţea neemt vlug de vrije trap. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque Avellaneda pa 81%, Darth Neco FC 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parque Avellaneda pa - Darth Neco FC 0:0

48e minuut.
Aragoita is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández passt de bal zonder na te denken. Grubor rent richting de bal. Grubor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Casscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casscia geeft een hoge lob. Cendoya heeft problemen om de bal te vangen. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - Darth Neco FC 0:1

53e minuut.
Cendoya trapt de bal weg van het doel. Daar is Aragoita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández met een sublieme pass. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández speelt de bal door. Gacula speelt de bal door. Grubor rent richting de bal. Grubor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fengler met een sublieme pass. Kułyk geeft een hoge lob. Gacula kopt de bal weg. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - Darth Neco FC 0:2

70e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. Grubor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Malbec de bal onder controle te krijgen. Gacula rent richting de bal. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - Darth Neco FC 0:3

74e minuut.
Kułyk geeft de bal voor. Gacula heeft problemen om de bal te vangen. Gacula probeert naar een medespeler te passen. Grubor is nu in balbezit. Grubor schiet op doel. Pescetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández passt de bal zonder na te denken. Gacula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grubor is nu in balbezit. Grubor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sahagian is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández geeft een hoge lob. Gacula rent richting de bal. Gacula passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque Avellaneda pa 72%, Darth Neco FC 28%.
parque Avellaneda pa - Darth Neco FC 0:3