Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: Chatran F.C Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2840
Chatran F.C Club Atletico Bajo San isidro
p.1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 21.4
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Broggi kopt de bal weg. Nemcov rent richting de bal. Nemcov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Euvrard heeft problemen om de bal te vangen. Frunda is nu in balbezit. Frunda speelt de bal door. Lippi rent richting de bal. Lippi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Broggi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippi is nu in balbezit. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Frunda rent richting de bal. Frunda passt de bal zonder na te denken. Nemcov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lippi rent richting de bal. Lippi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Franco is nu in balbezit. Nemcov onderschept slim de pass. Nemcov passt de bal zonder na te denken. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 1:0

11e minuut.
Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko passt de bal met de wreef. Lippi rent richting de bal. Lippi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dejko met een sublieme pass. Lippi rent richting de bal. Rosso met een sublieme pass. Nemcov is nu in balbezit. Nemcov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 2:0

17e minuut.
Doeltrap. Gavilan trapt de bal weg. Carciola kopt de bal weg. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carciola passt de bal in één keer door. Frunda speelt de bal door. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov is nu in balbezit. Nemcov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Franco is nu in balbezit. Frunda onderschept slim de pass. Frunda geeft de bal voor. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carciola geeft een lange en hoge pass. Lippi heeft problemen om de bal te vangen. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pilara geeft een hoge lob. Chetri kopt de bal weg. Nemcov probeert de bal aan de voet te houden. Lippi rent richting de bal. Lippi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carciola passt de bal met de wreef. Dejko rent richting de bal. Dejko passt de bal met de wreef. Nemcov is nu in balbezit. Nemcov schiet op doel. Gavilan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 22%, Club Atletico Bajo San isidro 78%.
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 2:0

52e minuut.
Carciola probeert naar een medespeler te passen. Lippi rent richting de bal. Nemcov is nu in balbezit. Nemcov draait met de bal, schiet en ... Rosso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Frunda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Böszörményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böszörményi met een sublieme pass. Chetri met een sublieme pass. Lippi rent richting de bal. Lippi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 3:0

58e minuut.
Jónás komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gavilan trapt de bal weg van het doel. Dejko kopt de bal weg. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Gavilan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Lippi onderschept slim de pass. Dejko met een sublieme pass. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 4:0

65e minuut.
Ţărus komt het veld opgelopen. Szaliński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chetri rent richting de bal. Szaliński is nu in balbezit. Szaliński probeert naar een medespeler te passen. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chetri probeert naar een medespeler te passen. Nemcov is nu in balbezit. Nemcov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lippi de bal. Lippi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Panicz met een snelle inworp. Dejko is nu in balbezit. Dejko geeft een lange en hoge pass. Nemcov rent richting de bal. Nemcov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 5:0

87e minuut.
Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi passt de bal met de wreef. Nemcov is nu in balbezit. Nemcov haalt uit met een fantastische trap. Gavilan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 18%, Club Atletico Bajo San isidro 82%.
Chatran F.C - Club Atletico Bajo San isidro 6:0