Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13423
AAJMFC Skull Trooper
Poseidon Tactiek 523 ATT
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 54.1
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal met de wreef. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:1

5e minuut.
Viczián passt de bal zonder na te denken. Schnaiderman is nu in balbezit. Schnaiderman passt de bal zonder na te denken. Viczián rent richting de bal. Viczián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Guerberoff geeft een hoge lob. AL Awzai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:2

21e minuut.
Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Viczián rent richting de bal. Viczián draait met de bal, schiet en ... Inglés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:3

22e minuut.
Sobczyk rent richting de bal. Kontus is nu in balbezit. Sobczyk onderschept slim de pass. Brito is nu in balbezit. Sobczyk verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Herren geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián onderschept slim de pass. Viczián haalt uit met een fantastische trap. Inglés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:4

29e minuut.
Daar is Herren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivukula bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivukula geeft een lange en hoge pass. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een hoge lob. Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:5

41e minuut.
AL Awzai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kontus de bal. Kontus geeft de bal voor. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Brito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Inglés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 69%, Skull Trooper 31%.
AAJMFC - Skull Trooper 0:6

52e minuut.
Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk met een sublieme pass. Viczián rent richting de bal. Viczián draait met de bal, schiet en ... Inglés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:7

59e minuut.
Inworp. Matičić met een snelle inworp. Banana is nu in balbezit. Banana geeft de bal voor. Tırkaz springt en kopt de bal. Caçapava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Arano is nu in balbezit. Arano passt de bal met de wreef. Ávila met een sublieme pass. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Arano rent richting de bal. Arano geeft een lange en hoge pass. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:8

75e minuut.
Viczián probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobczyk de bal. Kontus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontus geeft een lange en hoge pass. Týral maakt een snoekduik en kopt de bal. Caçapava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Banana geeft een hoge lob. Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Schnaiderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnaiderman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matičić verovert de bal door een tackle van achteren. Matičić geeft de bal voor. Ávila kopt de bal weg. Viczián is nu in balbezit. Viczián schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:9

88e minuut.
Schnaiderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnaiderman passt de bal met de wreef. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Inglés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Skull Trooper 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 67%, Skull Trooper 33%.
AAJMFC - Skull Trooper 0:10