Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Comarca Animals de La Patria
MW1 Tactiek ...del Narigón!
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 42.2
adequate Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Dziekanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest passt de bal zonder na te denken. Sicilia heeft problemen om de bal te vangen. Sicilia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski geeft de bal voor. Sicilia kopt de bal weg. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:1

27e minuut.
Cegueta geeft de bal voor. Canhão kopt de bal weg. Dziekanowski rent richting de bal. Samojeden onderschept slim de pass. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:2

32e minuut.
Pippinger is nu in balbezit. Verriest speelt de bal door. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden schiet op doel. Moneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:3

34e minuut.
Paraviso met een snelle inworp. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal met de wreef. López Barón is nu in balbezit. López Barón haalt uit met een fantastische trap. Belgrano bokst de bal weg.

38e minuut.
Topolansky met een snelle inworp. López Barón is nu in balbezit. Najar begaat een overtreding. Najar krijgt een gele kaart. López Barón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. López Barón kan niet meer verder spelen. Plevý komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Apreutului geeft een lange en hoge pass. de Roover kopt de bal weg. Samojeden rent richting de bal. Samojeden schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:4

43e minuut.
Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski is nu in balbezit. Verriest schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Verriest krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Verriest geeft een hoge lob. Sicilia heeft problemen om de bal te vangen. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Comarca 65%, Animals de La Patria 35%.
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:5

49e minuut.
Canhão passt de bal met de wreef. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Najar met een sublieme pass. de Roover rent richting de bal. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden schiet op doel. Moneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Villazón geeft een lange en hoge pass. Dziekanowski met een sublieme pass. de Roover bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cegueta onderschept slim de pass. Verriest met een sublieme pass. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Moneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cegueta passt de bal zonder na te denken. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Canhão moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Canhão schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Samojeden raakt geblesseerd tijdens het duel. Verriest komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wawrowski geeft de bal voor. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón met een sublieme pass. Klungelig pakt Samojeden de bal. Samojeden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Comarca 61%, Animals de La Patria 39%.
Sportivo Comarca - Animals de La Patria 0:5