Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The rok star La Rosales
Aguantar Tactiek gol
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 42.5
matig Schieten formidabel
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Tozer verovert de bal door een tackle van achteren. Tozer met een sublieme pass. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny onderschept slim de pass. Henny schiet op doel. Cărămidaru bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Alemanno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbonari met de inworp. Henny rent richting de bal. Henny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire geeft een lange en hoge pass. Cipolletta kopt de bal weg. Coppotelli is nu in balbezit. Coppotelli haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonari passt de bal in één keer door. Podgórny rent richting de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cărămidaru trapt de bal weg. Coppotelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonari. Coppotelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Alemanno geeft de bal voor. Inworp. Alfano met de inworp. Henny rent richting de bal. Henny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Moşneguţu met een sublieme pass. Alfano is nu in balbezit. Alfano geeft een hoge lob. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alfano is nu in balbezit. Alfano geeft een lange en hoge pass. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu haalt uit met een fantastische trap. Cărămidaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siti kopt de bal weg. Pitrescu probeert de bal met de borst te controleren. Tozer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tozer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Fassold speelt de bal door. Carbonari rent richting de bal. Carbonari passt de bal in één keer door. Fassold is nu in balbezit. Fassold draait met de bal, schiet en ... Cărămidaru bokst de bal weg.

35e minuut.
Podgórny is nu in balbezit. Fassold rent richting de bal. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Pilti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Alemanno verovert de bal door een tackle van achteren. Alemanno geeft een hoge lob. Itzhakob rent richting de bal. Itzhakob schiet op doel. Kiermasz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The rok star - La Rosales 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The rok star 71%, La Rosales 29%.
The rok star - La Rosales 1:0

50e minuut.
Itzhakob geeft de bal voor. Henny kopt de bal weg. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thier bereikt de bal nog maar net als eerste. Thier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire geeft de bal voor. Passerotti probeert de bal met de borst te controleren. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny schiet op doel. Cărămidaru bokst de bal weg.

58e minuut.
Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu passt de bal in één keer door. Podgórny rent richting de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Cărămidaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The rok star - La Rosales 1:1

60e minuut.
Freire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu passt de bal in één keer door. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Cărămidaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The rok star - La Rosales 1:2

69e minuut.
Pitrescu kopt de bal weg. Podgórny speelt de bal door. Henny heeft problemen om de bal te vangen. Henny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The rok star - La Rosales 1:3

80e minuut.
Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerotti is nu in balbezit. Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pitrescu rent richting de bal. Podgórny is nu in balbezit. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The rok star 71%, La Rosales 29%.
The rok star - La Rosales 1:3