Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Bajo San isidro Darth Neco FC
Normal Tactiek Neco T1
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Euvrard heeft problemen om de bal te vangen. Fuoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuoco passt de bal zonder na te denken. Batez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:1

5e minuut.
Fengler met een snelle inworp. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Hernández geeft een hoge lob. Grubor rent richting de bal. Grubor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Franco probeert de bal aan de voet te houden. Casscia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco. Franco krijgt een gele kaart. Casscia raakt geblesseerd tijdens het duel. Casscia met een snel genomen vrije trap. Batez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:2

11e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Lambert kopt de bal weg. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Kułyk onderschept slim de pass. Casscia probeert naar een medespeler te passen. Batez rent richting de bal. Batez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fuoco speelt de bal door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Grubor heeft problemen om de bal te vangen. Grubor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Franco kopt de bal weg. Casscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casscia met een sublieme pass. Klungelig pakt Grubor de bal. Grubor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casscia verovert de bal door een tackle van achteren. Casscia passt de bal met de wreef. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Böszörményi probeert naar een medespeler te passen. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft de bal voor. Batez rent richting de bal. Batez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Böszörményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Böszörményi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Böszörményi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fassi is nu in balbezit. Gheţea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fassi raakt geblesseerd tijdens het duel. Macedo neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fuoco speelt de bal door. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubor passt de bal zonder na te denken. Batez rent richting de bal. Batez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:3

40e minuut.
Lambert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Franco de bal. Casscia speelt de bal door. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Casscia is nu in balbezit. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft een lange en hoge pass. Fassi rent richting de bal. Fassi haalt uit met een fantastische trap. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Bajo San isidro 79%, Darth Neco FC 21%.
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:3

47e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Rosso kopt de bal weg. Batez rent richting de bal. Batez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Broggi de bal. Grubor rent richting de bal. Grubor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:4

49e minuut.
Fengler passt de bal in één keer door. Hernández is nu in balbezit. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Batez rent richting de bal. Batez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Franco rent richting de bal. Fuoco onderschept slim de pass. Fuoco geeft een hoge lob. Batez is nu in balbezit. Batez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ramírez trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casscia is nu in balbezit. Casscia geeft een lange en hoge pass. Paal! Gavilan met een sublieme pass. Franco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hernández de bal onder controle te krijgen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández speelt de bal door. Batez met een sublieme pass. Grubor rent richting de bal. Grubor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kułyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kułyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosso de bal. Grubor is nu in balbezit. Grubor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:5

89e minuut.
Fuoco is nu in balbezit. Fuoco passt de bal met de wreef. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor schiet op doel. Gavilan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Bajo San isidro 73%, Darth Neco FC 27%.
Club Atletico Bajo San isidro - Darth Neco FC 0:6