Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chatran F.C parque Avellaneda pa
p.1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus onderschept slim de pass. Irala is nu in balbezit. Picchio verovert de bal door een tackle van achteren. Picchio schiet op doel. Gajdzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sutryk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loiseau komt het veld opgelopen. Ţărus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loiseau met een sublieme pass. Aragoita kan de bal niet met de borst controleren. Wolanik rent richting de bal. Wolanik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Loiseau met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu passt de bal in één keer door. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Irala geeft een hoge lob. Kurşuncuoğlu kopt de bal weg. Daar is Cendoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganer rent richting de bal. Ganer draait met de bal, schiet en ... Pescetti bokst de bal weg.

21e minuut.
Wolanik probeert naar een medespeler te passen. Ganer rent richting de bal. Ganer met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Pescetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 1:0

23e minuut.
Loiseau geeft een hoge lob. Meyne kopt de bal weg. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 2:0

24e minuut.
Malbec probeert naar een medespeler te passen. Racca is nu in balbezit. Racca met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 3:0

25e minuut.
Cendoya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Loiseau met de inworp. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu draait met de bal, schiet en ... Pescetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loiseau zal de hoekschop nemen. Daar is Racca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Gherghelejiu met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Malbec is nu in balbezit. Ganer is nu in balbezit. Ganer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aragoita speelt de bal door. Loiseau rent richting de bal. Loiseau speelt de bal door. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Racca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaliński geeft een lange en hoge pass. Kurşuncuoğlu kopt de bal weg. Ganer rent richting de bal. Ganer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Loiseau met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Kurşuncuoğlu speelt de bal door. Ganer is nu in balbezit. Ganer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Loiseau onderschept slim de pass. Loiseau probeert naar een medespeler te passen. Malbec is nu in balbezit. Ganer verovert de bal door een tackle van achteren. Ganer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu passt de bal in één keer door. Gherghelejiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer rent richting de bal. Ganer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 4:0

38e minuut.
Ţărus geeft de bal voor. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu geeft de bal voor. Ganer is nu in balbezit. Ganer haalt uit met een fantastische trap. Pescetti bokst de bal weg. Aragoita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu onderschept slim de pass. Kurşuncuoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 5:0

41e minuut.
Ganer probeert naar een medespeler te passen. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik passt de bal zonder na te denken. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 6:0

45e minuut.
Racca kan de bal niet met de borst controleren. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik speelt de bal door. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 25%, parque Avellaneda pa 75%.
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 6:0

47e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Szaliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Malbec de bal. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gherghelejiu probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncuoğlu rent richting de bal. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cendoya probeert de bal aan de voet te houden. Pescetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 7:0

60e minuut.
Kroechen kopt de bal weg. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer passt de bal zonder na te denken. Kurşuncuoğlu rent richting de bal. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aragoita bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik geeft een lange en hoge pass. Ganer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 8:0

63e minuut.
Kroechen rent richting de bal. Szaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Szaliński passt de bal in één keer door. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gherghelejiu kopt de bal weg. Daar is Malbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşuncuoğlu rent richting de bal. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 9:0

74e minuut.
Racca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaliński rent richting de bal. Szaliński met een sublieme pass. Ganer is nu in balbezit. Ganer draait met de bal, schiet en ... Pescetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Loiseau kopt de bal weg. Bernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik onderschept slim de pass. Wolanik geeft de bal voor. Ganer maakt een snoekduik en kopt de bal. Pescetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Loiseau kopt de bal weg. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu passt de bal zonder na te denken. Ganer is nu in balbezit. Ganer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kurşuncuoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wolanik geeft een hoge lob. Meyne geeft de bal voor. Wolanik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurşuncuoğlu de bal. Kurşuncuoğlu schiet op doel. Pescetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Loiseau kopt de bal weg. Wolanik rent richting de bal. Wolanik geeft een lange en hoge pass. Ganer rent richting de bal. Ganer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Meyne met een snelle inworp. Racca is nu in balbezit. Gherghelejiu met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 9%, parque Avellaneda pa 91%.
Chatran F.C - parque Avellaneda pa 10:0