Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skull Trooper untouchable
523 ATT Tactiek centro
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.4 gemiddelde waardering 54.3
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen solide
matig Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Marszal kopt de bal weg. Daar is Enrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerberoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot onderschept slim de pass. Enrot schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Mogemark rent richting de bal. Fišár met een sublieme pass. Viczián is nu in balbezit. Viczián draait met de bal, schiet en ... Mogemark werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 1:0

12e minuut.
Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moskwa krijgt een gele kaart. Viczián is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herren komt bij de bal en schiet. Mogemark bokst de bal weg. Viczián is nu in balbezit. Viczián haalt uit met een fantastische trap. Mogemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 2:0

18e minuut.
Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigeon geeft de bal voor. Daar is Kunicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszal is nu in balbezit. Marszal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 2:1

20e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Pinotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Schnaiderman de bal. Viczián rent richting de bal. Viczián schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pigeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enrot geeft de bal voor. Klungelig pakt Kunicki de bal. Marszal is nu in balbezit. Marszal geeft een hoge lob. Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Viczián is nu in balbezit. Viczián passt de bal in één keer door. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... Mogemark maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 3:1

40e minuut.
Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti met een sublieme pass. Viczián rent richting de bal. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Arano onderschept slim de pass. Guerberoff kan de bal niet met de borst controleren. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skull Trooper 38%, untouchable 62%.
Skull Trooper - untouchable 3:1

47e minuut.
Enrot heeft problemen om de bal te vangen. Arano speelt de bal door. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 4:1

51e minuut.
Viczián passt de bal zonder na te denken. Fišár onderschept slim de pass. Sobczyk controleert de bal met de borst. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Mogemark werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 5:1

56e minuut.
Fišár geeft de bal voor. Pinotti geeft de bal voor. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel. Mogemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - untouchable 6:1

77e minuut.
Herren onderschept slim de pass. Herren probeert naar een medespeler te passen. Dertycia speelt de bal door. Viczián is nu in balbezit. Viczián schiet op doel. Mogemark bokst de bal weg.

86e minuut.
Cuzzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Etchart rent richting de bal. Met opzet legt Enrot zijn tegenspeler op de grond. Enrot krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dertycia met de inworp. Herren is nu in balbezit. Herren geeft een hoge lob. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skull Trooper 37%, untouchable 63%.
Skull Trooper - untouchable 6:1