Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animals de La Patria The rok star
...del Narigón! Tactiek Aguantar
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


10e minuut.
Najar speelt de bal door. Daar is Villazón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villazón geeft de bal voor. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden schiet op doel. Cărămidaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Freire de bal. de Roover rent richting de bal. de Roover haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - The rok star 1:0

19e minuut.
Alemanno probeert naar een medespeler te passen. Passerotti rent richting de bal. Sicilia begaat een overtreding. Sicilia krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Najar speelt de bal door. Ibarguren is nu in balbezit. Ibarguren passt de bal zonder na te denken. de Roover is nu in balbezit. de Roover haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cegueta onderschept slim de pass. Ibarguren geeft een hoge lob. Daar is Passerotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sicilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicilia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animals de La Patria 25%, The rok star 75%.
Animals de La Patria - The rok star 1:0

47e minuut.
Alemanno geeft de bal voor. Ibarguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarguren passt de bal in één keer door. de Roover bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roover schiet op doel. Cărămidaru bokst de bal weg.

58e minuut.
Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pilti de bal. Sicilia is nu in balbezit. Sicilia schiet op doel. Cărămidaru bokst de bal weg. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - The rok star 2:0

63e minuut.
Peñaherrera rent richting de bal. Verriest rent richting de bal. Verriest geeft een hoge lob. Girard kopt de bal weg. Verriest geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wawrowski is nu in balbezit. Wawrowski geeft een lange en hoge pass. de Roover kopt de bal weg. Sicilia is nu in balbezit. Sicilia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
de Roover rent richting de bal. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roover rent richting de bal. de Roover schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski passt de bal in één keer door. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Animals de La Patria - The rok star 3:0

86e minuut.
Apreutului geeft de bal voor. Samojeden kopt de bal weg. Girard is nu in balbezit. Sicilia onderschept slim de pass. Sicilia schiet op doel. Cărămidaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animals de La Patria 23%, The rok star 77%.
Animals de La Patria - The rok star 3:0