Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darth Neco FC Chatran F.C
Neco T1 Tactiek p.1
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 43
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
3 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 41.3
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armenteros. Armenteros krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Loiseau passt de bal in één keer door. Gherghelejiu rent richting de bal. Gherghelejiu met een sublieme pass. Ganer rent richting de bal. Ganer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:1

8e minuut.
Wolanik geeft een lange en hoge pass. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Armenteros begaat een overtreding. Armenteros krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kurşuncuoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Loiseau komt bij de bal en schiet. Ganer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Namięta de bal. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Namięta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Namięta krijgt een gele kaart. Ganer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurşuncuoğlu met een snel genomen vrije trap. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:3

11e minuut.
Ganer is nu in balbezit. Dejko rent richting de bal. Dejko speelt de bal door. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu draait met de bal, schiet en ... Varano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah geeft een lange en hoge pass. Raimilla heeft problemen om de bal te vangen. Ganer rent richting de bal. Ganer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård rent richting de bal. Kurşuncuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:4

18e minuut.
Kurşuncuoğlu passt de bal met de wreef. Loiseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik speelt de bal door. Ganer is nu in balbezit. Ganer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:5

21e minuut.
Salah kopt de bal weg. Raimilla probeert de bal aan de voet te houden. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Daar is Kurşuncuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşuncuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:6

22e minuut.
Dejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganer is nu in balbezit. Olavarria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olavarria is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Loiseau probeert de bal met de borst te controleren. Loiseau met een sublieme pass. Ganer rent richting de bal. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wolanik passt de bal met de wreef. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko passt de bal met de wreef. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wolanik met een sublieme pass. Ganer rent richting de bal. Met opzet legt Raimilla zijn tegenspeler op de grond. Raimilla is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ganer raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurşuncuoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ganer de bal. Ganer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ganer rent richting de bal. Ganer passt de bal zonder na te denken. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu schiet op doel. Varano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:7

38e minuut.
Kurşuncuoğlu passt de bal met de wreef. Loiseau rent richting de bal. Loiseau passt de bal met de wreef. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu draait met de bal, schiet en ... Varano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ganer rent richting de bal. Ganer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wolanik speelt de bal door. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ganer passt de bal zonder na te denken. Dejko is nu in balbezit. Dejko passt de bal met de wreef. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer draait met de bal, schiet en ... Varano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolanik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurşuncuoğlu rent richting de bal. Kurşuncuoğlu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darth Neco FC 72%, Chatran F.C 28%.
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:8

47e minuut.
Dejko passt de bal zonder na te denken. Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu onderschept slim de pass. Kurşuncuoğlu schiet op doel. Varano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hernández kopt de bal weg. Gherghelejiu speelt de bal door. Dejko met een sublieme pass. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Namięta is nu in balbezit. Gherghelejiu onderschept slim de pass. Gherghelejiu met een sublieme pass. Kurşuncuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncuoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dejko rent richting de bal. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ganer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganer schiet op doel. Varano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Varano probeert naar een medespeler te passen. Fengler kopt de bal weg. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Ganer is nu in balbezit. Ganer schiet op doel. Varano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Loiseau met een sublieme pass. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer rent richting de bal. Ganer draait met de bal, schiet en ... Varano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:9

61e minuut.
Wolanik met een sublieme pass. Dejko speelt de bal door. Ganer rent richting de bal. Ganer schiet op doel. Varano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:10

63e minuut.
Wolanik passt de bal in één keer door. Dejko speelt de bal door. Daar is Ganer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganer schiet op doel. Varano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:11

65e minuut.
Wolanik is nu in balbezit. Wolanik speelt de bal door. Ganer rent richting de bal. Ganer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:12

68e minuut.
Varano probeert naar een medespeler te passen. Gherghelejiu kopt de bal weg. Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Kurşuncuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:13

69e minuut.
Loiseau rent richting de bal. Loiseau passt de bal in één keer door. Ganer is nu in balbezit. Ganer schiet op doel. Varano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kurşuncuoğlu speelt de bal door. Gherghelejiu is nu in balbezit. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Ganer is nu in balbezit. Ganer schiet op doel. Varano bokst de bal weg. Ganer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganer schiet op doel. Varano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:14

72e minuut.
Kułyk passt de bal zonder na te denken. Kurşuncuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Wolanik probeert naar een medespeler te passen. Ganer is nu in balbezit. Ganer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:15

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemcov komt het veld opgelopen. Canizzaro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gherghelejiu speelt de bal door. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejko passt de bal met de wreef. Nemcov rent richting de bal. Nemcov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hernández passt de bal in één keer door. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nemcov de bal. Nemcov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dejko is nu in balbezit. Dejko met een sublieme pass. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:16

80e minuut.
Doeltrap. Barczewski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dejko rent richting de bal. Dejko passt de bal zonder na te denken. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov haalt uit met een fantastische trap. Varano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:17

86e minuut.
Namięta heeft problemen om de bal te vangen. Canizzaro is nu in balbezit. Canizzaro geeft de bal voor. Nemcov rent richting de bal. Nemcov schiet op doel. Varano bokst de bal weg. Buitenspel voor Grubor. Goede buitenspelval van de verdediging. Lippi komt het veld opgelopen. Loiseau neemt vlug de vrije trap. Daar is Nemcov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darth Neco FC 74%, Chatran F.C 26%.
Darth Neco FC - Chatran F.C 0:18