Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: La Rosales Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16881
La Rosales Cuartetero
gol Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.7 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Fassold rent richting de bal. Strobietto onderschept slim de pass. Strobietto geeft een hoge lob. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Galochkin de bal. Henny is nu in balbezit. Henny passt de bal in één keer door. Fassold is nu in balbezit. Fassold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jole geeft een lange en hoge pass. Savaşan heeft problemen om de bal te vangen. Savaşan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheuquian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuquian schiet op doel. Kiermasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cheuquian kopt de bal weg. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan passt de bal in één keer door. Carlfjord heeft problemen om de bal te vangen. Carlfjord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti passt de bal met de wreef. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuquian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - Cuartetero 0:1

32e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe onderschept slim de pass. Erpençe passt de bal in één keer door. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Melgarejo geeft de bal voor. Dumortier rent richting de bal. Dumortier geeft een lange en hoge pass. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Alfano is nu in balbezit. Galochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord passt de bal zonder na te denken. Savaşan geeft een lange en hoge pass. Kiermasz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 54%, Cuartetero 46%.
La Rosales - Cuartetero 0:1

59e minuut.
Melgarejo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alfano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henny is nu in balbezit. Henny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jurczak met een harde bal richting middenveld. Dumortier heeft problemen om de bal te vangen. Savaşan speelt de bal door. Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - Cuartetero 0:2

63e minuut.
Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović geeft een lange en hoge pass. Carbonari heeft problemen om de bal te vangen. Savaşan rent richting de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Erpençe passt de bal in één keer door. Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord passt de bal met de wreef. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz bokst de bal weg.

73e minuut.
Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord probeert naar een medespeler te passen. Dumortier rent richting de bal. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan schiet op doel. Kiermasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - Cuartetero 0:3

78e minuut.
Henny passt de bal zonder na te denken. Alfano rent richting de bal. Erpençe begaat een overtreding. Alfano raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Podgórny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Podgórny is nu in balbezit. Carbonari rent richting de bal. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Jurczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - Cuartetero 1:3

88e minuut.
Fassold bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović verovert de bal door een tackle van achteren. Šarović met een sublieme pass. Cheuquian is nu in balbezit. Cheuquian draait met de bal, schiet en ... Kiermasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Quiroga geeft een hoge lob. Podgórny is nu in balbezit. Strobietto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podgórny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Podgórny neemt zijn aanloop. Jurczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 58%, Cuartetero 42%.
La Rosales - Cuartetero 1:3