Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8899
AAJMFC Darth Neco FC
Poseidon Tactiek Neco T1
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Kontus is nu in balbezit. Fengler begaat een overtreding. Kontus raakt geblesseerd tijdens het duel. AL Awzai met een snel genomen vrije trap. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Latorre met de inworp. Kontus rent richting de bal. Kontus speelt de bal door. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
AL Awzai passt de bal zonder na te denken. Lövgren probeert naar een medespeler te passen. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Darth Neco FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 32%, Darth Neco FC 68%.
AAJMFC - Darth Neco FC 1:0

46e minuut.
Tırkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Abrego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tırkaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kontus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Týral maakt een snoekduik en kopt de bal. Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai passt de bal in één keer door. Týral rent richting de bal. Týral draait met de bal, schiet en ... Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Darth Neco FC 2:0

53e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft de bal voor. Batez is nu in balbezit. Batez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Darth Neco FC 2:1

58e minuut.
Týral rent richting de bal. Tırkaz rent richting de bal. Týral rent richting de bal. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 28%, Darth Neco FC 72%.
AAJMFC - Darth Neco FC 2:1