Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
untouchable parque Avellaneda pa
centro Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 19
formidable Schieten weak
good Passen poor
very good Verdedigen hopeless


9e minuut.
Kunicki probeert de bal aan de voet te houden. Racca rent richting de bal. Marszal onderschept slim de pass. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 1:0

13e minuut.
Cuzzo kopt de bal weg. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa passt de bal zonder na te denken. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Racca is nu in balbezit. Mossa verovert de bal door een tackle van achteren. Mossa met een sublieme pass. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki schiet op doel. Pescetti bokst de bal weg.

22e minuut.
Mossa is nu in balbezit. Kunicki is nu in balbezit. Mossa is nu in balbezit. Kunicki rent richting de bal. Kunicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moskwa passt de bal zonder na te denken. Aragoita probeert de bal met de borst te controleren. Durakovic speelt de bal door. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

26e minuut.
Durakovic rent richting de bal. Durakovic passt de bal in één keer door. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki draait met de bal, schiet en ... Pescetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 2:0

29e minuut.
Cuzzo passt de bal zonder na te denken. Durakovic rent richting de bal. Racca maakt een afschuwelijke overtreding. Racca krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Durakovic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunicki met een snel genomen vrije trap. Marszal kopt de bal weg. Durakovic speelt de bal door. Marszal heeft problemen om de bal te vangen. Marszal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pescetti trapt de bal weg van het doel. Durakovic kopt de bal weg. Mossa kan de bal niet met de borst controleren. Mossa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk probeert naar een medespeler te passen. Kolesnik probeert naar een medespeler te passen. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cuzzo met een sublieme pass. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa passt de bal in één keer door. Kunicki rent richting de bal. Kunicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 3:0

39e minuut.
Kolesnik passt de bal in één keer door. Racca rent richting de bal. Mossa onderschept slim de pass. Mossa schiet op doel. Pescetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 4:0

43e minuut.
Kunicki heeft problemen om de bal te vangen. Durakovic rent richting de bal. Durakovic passt de bal in één keer door. Mossa is nu in balbezit. Mossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: untouchable 21%, parque Avellaneda pa 79%.
untouchable - parque Avellaneda pa 5:0

52e minuut.
Klungelig pakt Kroechen de bal. Cuzzo rent richting de bal. Cuzzo passt de bal zonder na te denken. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 6:0

59e minuut.
Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Kolesnik rent richting de bal. Kolesnik geeft de bal voor. Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Durakovic de bal. Durakovic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kunicki de bal. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Fišár geeft een lange en hoge pass. Mossa kopt de bal weg. Marszal rent richting de bal. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 7:0

70e minuut.
Pigeon komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszal passt de bal met de wreef. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki draait met de bal, schiet en ... Pescetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 8:0

74e minuut.
Harańczyk geeft de bal voor. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kunicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kunicki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bernini onderschept slim de pass. Pigeon rent richting de bal. Bernini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pigeon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kunicki komt bij de bal en schiet. Pescetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Cuzzo probeert de bal met de borst te controleren. Cuzzo speelt de bal door. Mossa rent richting de bal. Mossa draait met de bal, schiet en ... Pescetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marszal kan de bal niet met de borst controleren. Marszal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 9:0

79e minuut.
Moskwa passt de bal in één keer door. Pigeon rent richting de bal. Pigeon geeft een lange en hoge pass. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 10:0

80e minuut.
Mossa rent richting de bal. Kunicki probeert naar een medespeler te passen. Marszal is nu in balbezit. Mossa rent richting de bal. Mossa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Marszal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossa rent richting de bal. Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 11:0

84e minuut.
Daar is Picchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picchio probeert naar een medespeler te passen. Racca rent richting de bal. Kunicki onderschept slim de pass. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 12:0

88e minuut.
Klungelig pakt Marszal de bal. Aragoita bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic verovert de bal door een tackle van achteren. Marszal is nu in balbezit. Marszal geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
untouchable - parque Avellaneda pa 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: untouchable 14%, parque Avellaneda pa 86%.
untouchable - parque Avellaneda pa 13:0