Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mar Adentro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10149
Heroes del Silencio Real Japón
Cord no jodas!! Tactiek Prueba 3
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Akkuş verovert de bal door een tackle van achteren. Akkuş passt de bal met de wreef. Windmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Windmüller schiet op doel. Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Garg is nu in balbezit. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţu rent richting de bal. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri schiet op doel. Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Garg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peratta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Roosileht de bal onder controle te krijgen. Kink geeft een hoge lob. Stalteri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel. Estrugamou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Real Japón 0:1

18e minuut.
Prieto passt de bal in één keer door. Windmüller rent richting de bal. Windmüller passt de bal in één keer door. Kishiro rent richting de bal. Kishiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Real Japón 0:2

27e minuut.
Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski passt de bal zonder na te denken. Dubljević met een sublieme pass. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dorobanţu controleert de bal met de borst. Kishiro met een sublieme pass. Estrugamou rent richting de bal. Stalteri onderschept slim de pass. Stalteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Real Japón 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 74%, Real Japón 26%.
Heroes del Silencio - Real Japón 0:3

46e minuut.
Van de Ven komt het veld opgelopen. Bulek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Windmüller passt de bal in één keer door. Boyle rent richting de bal. Boyle geeft een lange en hoge pass. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht haalt uit met een fantastische trap. van den Velde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubljević met een snelle inworp. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro geeft een lange en hoge pass. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel. Axundzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Real Japón 0:4

65e minuut.
Osorio komt het veld opgelopen. Krauze komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro geeft de bal voor. Garg bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Prieto met de inworp. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević verovert de bal door een tackle van achteren. Dubljević geeft de bal voor. Osorio springt en kopt de bal. Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Busico rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto speelt de bal door. Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dorobanţu onderschept slim de pass. Dubljević verovert de bal door een tackle van achteren. Garg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garg krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Garg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windmüller met de inworp. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Akkuş passt de bal zonder na te denken. Windmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Garg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garg krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Windmüller raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Windmüller kan niet meer verder spelen. Hubner komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Osorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 76%, Real Japón 24%.
Heroes del Silencio - Real Japón 0:4