Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El resto fc Sheldon FC
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Dassatti passt de bal in één keer door. Fassi rent richting de bal. Radica begaat een overtreding. Radica krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rusculleda kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarich met een snelle inworp. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira geeft een lange en hoge pass. Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Jacuzzi is nu in balbezit. Jacuzzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Giesso probeert de bal aan de voet te houden. Jacuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes is nu in balbezit. Jacuzzi onderschept slim de pass. Jacuzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 67%, Sheldon FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El resto fc - Sheldon FC 0:0

46e minuut.
Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Jacuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacuzzi passt de bal zonder na te denken. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Sheldon FC 0:1

52e minuut.
Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso geeft een lange en hoge pass. Polosecki probeert de bal met de borst te controleren. Mollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo draait met de bal, schiet en ... Pavoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 54%, Sheldon FC 46%.
El resto fc - Sheldon FC 0:1