Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Alma fuerte los del barrio fc
351 la gloria Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 22
solid Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Zenteno passt de bal in één keer door. Antecao rent richting de bal. Antecao geeft de bal voor. Astorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 0:1

5e minuut.
Laviano met een sublieme pass. Demare bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti maakt een afschuwelijke overtreding. Sperdutti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Waugh geeft een lange en hoge pass. Lascurain kopt de bal weg. Irisarri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astorga rent richting de bal. Astorga schiet op doel. Tauber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Astorga rent richting de bal. Astorga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 0:2

8e minuut.
Antecao onderschept slim de pass. Antecao met een sublieme pass. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công onderschept slim de pass. Bùi Công schiet op doel. Brusco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kalfuquepu rent richting de bal. Vukojicic verovert de bal door een tackle van achteren. Vukojicic speelt de bal door. Bùi Công rent richting de bal. Bùi Công draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 1:2

29e minuut.
Demare onderschept slim de pass. Gavilan verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilan probeert naar een medespeler te passen. Bùi Công rent richting de bal. Bùi Công draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tello met de inworp. Gavilan rent richting de bal. Gavilan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bùi Công de bal. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waugh is nu in balbezit. Waugh passt de bal zonder na te denken. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Alma fuerte 37%, los del barrio fc 63%.
Club Alma fuerte - los del barrio fc 1:2

46e minuut.
Antecao geeft de bal voor. Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay geeft een lange en hoge pass. Bùi Công rent richting de bal. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tello kopt de bal weg. Bùi Công rent richting de bal. Gavilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công is nu in balbezit. Bùi Công draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 2:2

50e minuut.
Pelokon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Garay rent richting de bal. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bùi Công, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 3:2

59e minuut.
Gavilan rent richting de bal. Gavilan passt de bal met de wreef. Pelokon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công onderschept slim de pass. Bùi Công schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 4:2

62e minuut.
Vukojicic rent richting de bal. Inworp. Zenteno met een snelle inworp. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 5:2

67e minuut.
Aronna is nu in balbezit. Gavilan onderschept slim de pass. Gavilan passt de bal zonder na te denken. Bùi Công is nu in balbezit. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap. Brusco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Antecao rent richting de bal. Gavilan onderschept slim de pass. Kalfuquepu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bùi Công, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Công draait met de bal, schiet en ... Brusco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bùi Công met een snelle inworp. Antecao heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zenteno. Antecao wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antecao kan niet meer verder spelen. Gotbeter komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Waugh is nu in balbezit. Zenteno rent richting de bal. Waugh probeert naar een medespeler te passen. Bùi Công rent richting de bal. Bùi Công schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Waugh met een sublieme pass. Bùi Công rent richting de bal. Pelokon is nu in balbezit. Bùi Công verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap. Brusco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Aronna probeert naar een medespeler te passen. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Công schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pelokon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brusco trapt de bal weg. Tello kopt de bal weg. Kalfuquepu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuquepu haalt uit met een fantastische trap. Brusco bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tello zal de hoekschop nemen. Bùi Công probeert naar een medespeler te passen. Kalfuquepu is nu in balbezit. Kalfuquepu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - los del barrio fc 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Alma fuerte 37%, los del barrio fc 63%.
Club Alma fuerte - los del barrio fc 6:2