Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mala Junta Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Mala Junta Sin Pimienta FC
532 Tactiek enganche
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyształowicz met een sublieme pass. Picó is nu in balbezit. Picó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Delijewski geeft een lange en hoge pass. Al Huzayel kopt de bal weg. Januszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel schiet op doel. Scher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lacraia speelt de bal door. Picó speelt de bal door. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ... Astolfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Sin Pimienta FC 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met een snelle inworp. Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft de bal voor. Al Huzayel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz passt de bal met de wreef. Daar is Albera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albera haalt uit met een fantastische trap. Astolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Sin Pimienta FC 0:2

16e minuut.
Lipiec speelt de bal door. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel speelt de bal door. Lewis geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. Scher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Niski geeft de bal voor. Albera is nu in balbezit. Caramitru begaat een overtreding. Albera raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plesník neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Astolfi trapt de bal weg van het doel. Al Huzayel kopt de bal weg. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Sin Pimienta FC 1:2

37e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Januszewski kopt de bal weg. Krzyształowicz speelt de bal door. Albera heeft problemen om de bal te vangen. Albera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 36%, Sin Pimienta FC 64%.
Mala Junta - Sin Pimienta FC 1:2

53e minuut.
Rudy rent richting de bal. Rudy geeft een hoge lob. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Sin Pimienta FC 1:3

64e minuut.
Belka heeft problemen om de bal te vangen. Rudy speelt de bal door. Januszewski speelt de bal door. Albera heeft problemen om de bal te vangen. Albera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Malec komt het veld opgelopen. Rain komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Picó verovert de bal door een tackle van achteren. Picó met een sublieme pass. Albera rent richting de bal. Albera schiet op doel. Săpunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astolfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lacraia passt de bal zonder na te denken. Daar is Niski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap. Scher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Sin Pimienta FC 2:3

72e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Daar is Al Huzayel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel rent richting de bal. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rain geeft een lange en hoge pass. Caramitru kopt de bal weg. Malec met een sublieme pass. Picó is nu in balbezit. Picó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rain bereikt de bal nog maar net als eerste. Rain met een sublieme pass. Klungelig pakt Malec de bal. Malec speelt de bal door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Caramitru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 51%, Sin Pimienta FC 49%.
Mala Junta - Sin Pimienta FC 2:3