Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sin Pimienta FC Dep. Acantilados
enganche Tactiek b-2A
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
46.3 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Plesník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk geeft een hoge lob. Conversi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversi haalt uit met een fantastische trap. Scher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Olwert is nu in balbezit. Magowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olwert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Conversi rent richting de bal. Conversi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pekić kopt de bal weg. Rain is nu in balbezit. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rain onderschept slim de pass. Rain geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Plesník probeert naar een medespeler te passen. Dicklauter rent richting de bal. Olwert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olwert krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cocchi is nu in balbezit. Cocchi geeft een lange en hoge pass. Conversi is nu in balbezit. Conversi draait met de bal, schiet en ... Scher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Lubszczyk passt de bal in één keer door. Januszewski rent richting de bal. Januszewski passt de bal zonder na te denken. Picó is nu in balbezit. Picó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin Pimienta FC 54%, Dep. Acantilados 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sin Pimienta FC - Dep. Acantilados 0:0

52e minuut.
Lubszczyk geeft een lange en hoge pass. Conversi rent richting de bal. Daar is Conversi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conversi draait met de bal, schiet en ... Scher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Dep. Acantilados 0:1

52e minuut.
Picó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Januszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magowski speelt de bal door. Rain is nu in balbezit. Rain geeft een lange en hoge pass. MacCaul bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyształowicz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Villa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olwert met een snelle inworp. Cocchi geeft een hoge lob. Corrochano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Dep. Acantilados 0:2

64e minuut.
Inworp. Malec komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Niski geeft een hoge lob. Conversi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cocchi geeft de bal voor. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano draait met de bal, schiet en ... Scher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Pruśniewski onderschept slim de pass. Pruśniewski met een sublieme pass. Krzyształowicz controleert de bal met de borst. Lubszczyk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Magowski passt de bal zonder na te denken. Plesník geeft de bal voor. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Dep. Acantilados 1:2

86e minuut.
Corrochano passt de bal in één keer door. Olwert rent richting de bal. Villa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Villa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Villa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin Pimienta FC 44%, Dep. Acantilados 56%.
Sin Pimienta FC - Dep. Acantilados 1:2