Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Simon Athletic Mala Junta
WM b Tactiek 532
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Araqelyan is nu in balbezit. Moccia verovert de bal door een tackle van achteren. Moccia geeft de bal voor. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Turich rent richting de bal. Turich geeft de bal voor. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Travagliante speelt de bal door. Di Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker haalt uit met een fantastische trap. Zgembić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante verovert de bal door een tackle van achteren. Travagliante probeert naar een medespeler te passen. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Mala Junta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 33%, Mala Junta 67%.
Ben Simon Athletic - Mala Junta 1:0

46e minuut.
Antvchiway komt het veld opgelopen. Peperoni komt het veld opgelopen. Walter komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vangione kopt de bal weg. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walter. Walter krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Antvchiway onderschept slim de pass. Antvchiway met een sublieme pass. Travagliante speelt de bal door. Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Zgembić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Turich geeft de bal voor. Daar is Săpunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Zgembić bokst de bal weg. Peperoni rent richting de bal. Peperoni probeert naar een medespeler te passen. Di Lorenzo is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Di Lorenzo is nu in balbezit. Di Lorenzo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Mala Junta 2:0

67e minuut.
Klungelig pakt Araqelyan de bal. Moccia rent richting de bal. Moccia geeft de bal voor. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Paler geeft een lange en hoge pass. Turich heeft problemen om de bal te vangen. Turich speelt de bal door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Mala Junta 3:0

79e minuut.
Turich probeert naar een medespeler te passen. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel. Zgembić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Simon Athletic - Mala Junta 4:0

83e minuut.
Săpunaru geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Araqelyan stond buitenspel. Moccia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ... Zgembić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Moccia rent richting de bal. Moccia met een sublieme pass. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Simon Athletic 33%, Mala Junta 67%.
Ben Simon Athletic - Mala Junta 4:0