Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mar Adentro
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12133
Heroes del Silencio Expreso
Cord no jodas!! Tactiek 442
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


19e minuut.
Boyle onderschept slim de pass. Boyle geeft een hoge lob. Busico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel. Kopaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle onderschept slim de pass. Boyle probeert naar een medespeler te passen. Roosileht is nu in balbezit. Roosileht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Expreso 1:0

31e minuut.
Kovras probeert naar een medespeler te passen. Torres Mestre speelt de bal door. Papandopolo is nu in balbezit. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Axundzadə bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Kovras met de inworp. Garg rent richting de bal. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Boyle geeft de bal voor. Roosileht kopt de bal weg. Dworczak heeft problemen om de bal te vangen. Bukvić is nu in balbezit. Bukvić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Kovras met een snelle inworp. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei geeft een hoge lob. Axundzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heroes del Silencio - Expreso 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 75%, Expreso 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heroes del Silencio - Expreso 1:1

52e minuut.
Koštunica met de inworp. Kovras rent richting de bal. Kovras geeft een lange en hoge pass. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Papandopolo kopt de bal weg. Axundzadə bokst de bal weg.

69e minuut.
Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo passt de bal zonder na te denken. Kovras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovras geeft een lange en hoge pass. Papandopolo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dorobanţu geeft een hoge lob. Inworp. Pescaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papandopolo geeft de bal voor. Agăfiţei is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Expreso 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 68%, Expreso 32%.
Heroes del Silencio - Expreso 1:2