Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Real Japón Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4744
Real Japón Fintamurras CF
Prueba 3 Tactiek FT1
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 26.5
solide Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Pigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 1:0

9e minuut.
Cărănică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Osorio de bal. Caronni is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Daar is Stalteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Lewandowsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 2:0

20e minuut.
Prieto passt de bal in één keer door. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stalteri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stalteri neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 3:0

22e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal in één keer door. Stalteri is nu in balbezit. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 4:0

26e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal zonder na te denken. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hubner speelt de bal door. Cărănică heeft problemen om de bal te vangen. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lubański rent richting de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılgüneş speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Krauze bokst de bal weg.

35e minuut.
Stalteri passt de bal zonder na te denken. Caviglia rent richting de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caviglia de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 5:0

37e minuut.
Pigna rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto passt de bal in één keer door. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Lewandowsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino passt de bal zonder na te denken. Osorio probeert de bal aan de voet te houden. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lewandowsky met een harde bal richting middenveld. Prieto kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Agostino. D`Agostino krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulek komt het veld opgelopen. Van de Ven komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cărănică geeft een lange en hoge pass. Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Stalteri met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 35%, Fintamurras CF 65%.
Real Japón - Fintamurras CF 5:0

47e minuut.
D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri schiet op doel. Lewandowsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 6:0

56e minuut.
Stalteri is nu in balbezit. Pigna onderschept slim de pass. Pigna met een sublieme pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cărănică speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal zonder na te denken. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Windmüller met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal zonder na te denken. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Caviglia onderschept slim de pass. Caviglia probeert naar een medespeler te passen. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hubner speelt de bal door. Windmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Windmüller geeft een lange en hoge pass. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 7:0

66e minuut.
Castell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică met een snelle inworp. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri schiet op doel. Lewandowsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Daar is Pigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 8:0

71e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cărănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărănică passt de bal met de wreef. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pigna ... Strafschop! Osorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stalteri neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 9:0

76e minuut.
Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Prieto met een sublieme pass. Cărănică speelt de bal door. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto geeft de bal voor. Stalteri rent richting de bal. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Fintamurras CF 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 26%, Fintamurras CF 74%.
Real Japón - Fintamurras CF 10:0