Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El resto fc los del barrio fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Di Palma trapt de bal weg van het doel. Radica kopt de bal weg. Daar is Mollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pelokon de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Demare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesso raakt geblesseerd tijdens het duel. Giesso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo onderschept slim de pass. Mollo draait met de bal, schiet en ... Brusco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - los del barrio fc 1:0

18e minuut.
Aronna met een sublieme pass. Demare rent richting de bal. Radica begaat een overtreding. Radica krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Fuertes speelt de bal door. Mollo rent richting de bal. Robson rent richting de bal. Mollo onderschept slim de pass. Mollo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - los del barrio fc 2:0

40e minuut.
Fuertes heeft problemen om de bal te vangen. Lascurain bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes maakt een afschuwelijke overtreding. Fuertes krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Darthes kopt de bal weg. Vukojicic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mollo. Mollo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Darthes rent richting de bal. Darthes haalt uit met een fantastische trap. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo onderschept slim de pass. Mollo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 51%, los del barrio fc 49%.
El resto fc - los del barrio fc 2:0

52e minuut.
Lascurain geeft de bal voor. Laviano rent richting de bal. Laviano speelt de bal door. Astorga rent richting de bal. Astorga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aronna is nu in balbezit. Aronna geeft een lange en hoge pass. Fuertes rent richting de bal. Aronna onderschept slim de pass. Aronna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Laviano geeft een lange en hoge pass. Astorga rent richting de bal. Rusculleda maakt een afschuwelijke overtreding. Rusculleda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 55%, los del barrio fc 45%.
El resto fc - los del barrio fc 2:0