Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Sheldon FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2790
Sheldon FC Club Alma fuerte
442 Tactiek 351 la gloria
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 27
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


30e minuut.
Gavilan rent richting de bal. Rovira onderschept slim de pass. Rovira met een sublieme pass. Klungelig pakt Jacuzzi de bal. Jacuzzi haalt uit met een fantastische trap. Tauber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gavilan speelt de bal door. Waugh probeert de bal aan de voet te houden. Kalfuquepu rent richting de bal. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công draait met de bal, schiet en ... Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bani is nu in balbezit. Bani geeft de bal voor. Dassatti probeert de bal aan de voet te houden. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gavilan kopt de bal weg. Barbarich controleert de bal met de borst. Zenteno onderschept slim de pass. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rovira kopt de bal weg. Tannchen probeert de bal aan de voet te houden. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheldon FC - Club Alma fuerte 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheldon FC 60%, Club Alma fuerte 40%.
Sheldon FC - Club Alma fuerte 1:0

57e minuut.
Inworp. Barbarich met de inworp. Dassatti met een sublieme pass. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tello zal de hoekschop nemen. Gavilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công is nu in balbezit. Bùi Công draait met de bal, schiet en ... Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Gavilan rent richting de bal. Dassatti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dassatti krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zenteno rent richting de bal. Zenteno geeft een hoge lob. Tello kopt de bal weg. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheldon FC 62%, Club Alma fuerte 38%.
Sheldon FC - Club Alma fuerte 1:0