Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Real Japón Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12248
Real Japón Ben Simon Athletic
Prueba 3 Tactiek WM
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
48.9 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Doeltrap. Franceschini trapt de bal weg van het doel. Markova is nu in balbezit. Markova geeft een lange en hoge pass. Mejliker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Ben Simon Athletic 0:1

6e minuut.
Monoukian passt de bal met de wreef. Markova is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markova neemt de hoekschop. Mejliker krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
van den Velde met een harde bal richting middenveld. Travagliante kopt de bal weg. Kink rent richting de bal. Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Peperoni speelt de bal door. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Di Lorenzo is nu in balbezit. Di Lorenzo passt de bal met de wreef. Kink rent richting de bal. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kink bereikt de bal nog maar net als eerste. Kink passt de bal zonder na te denken. Lubański is nu in balbezit. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ... van den Velde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peter is nu in balbezit. Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Ben Simon Athletic 0:2

34e minuut.
Cărănică speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Vangione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kishiro rent richting de bal. Met opzet legt Moccia zijn tegenspeler op de grond. Moccia krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Turich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 55%, Ben Simon Athletic 45%.
Real Japón - Ben Simon Athletic 0:2

46e minuut.
Serrano komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Markova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cărănică is nu in balbezit. Turich verovert de bal door een tackle van achteren. Turich geeft de bal voor. Peperoni krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Turich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hubner rent richting de bal. Hubner passt de bal met de wreef. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Peperoni controleert de bal met de borst. Mejliker rent richting de bal. Hubner is nu in balbezit. Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kishiro rent richting de bal. Kishiro passt de bal in één keer door. Stalteri rent richting de bal. Stalteri draait met de bal, schiet en ... Franceschini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Ben Simon Athletic 1:2

66e minuut.
Klungelig pakt Peter de bal. Di Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo geeft een hoge lob. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hubner rent richting de bal. Peperoni onderschept slim de pass. Lubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni onderschept slim de pass. Peperoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Eymun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Lorenzo geeft de bal voor. Peperoni rent richting de bal. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
van den Velde geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Lorenzo is nu in balbezit. Di Lorenzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Markova speelt de bal door. Peperoni rent richting de bal. Peperoni heeft problemen om de bal te vangen. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Ben Simon Athletic 1:3

81e minuut.
Daar is Kink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peperoni rent richting de bal. Kink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peperoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peperoni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Ben Simon Athletic 1:4

83e minuut.
Turich rent richting de bal. Turich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mejliker de bal. Mejliker schiet op doel. van den Velde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Japón - Ben Simon Athletic 1:5

84e minuut.
Markova bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova geeft de bal voor. Peperoni kopt de bal weg. Turich is nu in balbezit. Turich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Doeltrap. Franceschini met een harde bal richting middenveld. Turich kopt de bal weg. Mejliker rent richting de bal. Mejliker draait met de bal, schiet en ... van den Velde bokst de bal weg.

88e minuut.
Peter heeft problemen om de bal te vangen. Di Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel. van den Velde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mejliker is nu in balbezit. Peperoni is nu in balbezit. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. van den Velde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Markova bereikt de bal nog maar net als eerste. Markova passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turich de bal. Turich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Japón 66%, Ben Simon Athletic 34%.
Real Japón - Ben Simon Athletic 1:5