Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mar Adentro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13698
Heroes del Silencio Sin Pimienta FC
Cord no jodas!! Tactiek Embudo
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 48.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Krzyształowicz probeert naar een medespeler te passen. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia speelt de bal door. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó geeft een hoge lob. Axundzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albera rent richting de bal. Albera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Sin Pimienta FC 0:1

6e minuut.
Picó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rain met een sublieme pass. Krzyształowicz met een sublieme pass. Daar is Herold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Garg geeft een hoge lob. Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz met een sublieme pass. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lacraia probeert naar een medespeler te passen. Herold is nu in balbezit. Herold passt de bal met de wreef. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rain passt de bal in één keer door. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Garg is nu in balbezit. Herold onderschept slim de pass. Herold schiet op doel. Axundzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rain met een sublieme pass. Albera is nu in balbezit. Albera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dorobanţu de bal onder controle te krijgen. Axundzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Axundzadə speelt de bal door. Rain kopt de bal weg. Daar is Boyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picó rent richting de bal. Picó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pekić rent richting de bal. Pekić geeft een lange en hoge pass. Herold kopt de bal weg. Albera kan de bal niet met de borst controleren. Albera haalt uit met een fantastische trap. Axundzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rain begaat een overtreding. Rain krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 84%, Sin Pimienta FC 16%.
Heroes del Silencio - Sin Pimienta FC 0:1

47e minuut.
Boyle passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picó met de inworp. Rain bereikt de bal nog maar net als eerste. Rain geeft de bal voor. Axundzadə bokst de bal weg. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Sin Pimienta FC 0:2

51e minuut.
Inworp. Herold met een snelle inworp. Krzyształowicz geeft een lange en hoge pass. Albera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Rain heeft problemen om de bal te vangen. Busico is nu in balbezit. Rain onderschept slim de pass. Rain geeft de bal voor. Herold maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Axundzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Garg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera haalt uit met een fantastische trap. Axundzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rain probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Albera de bal. Dorobanţu rent richting de bal. Albera verovert de bal door een tackle van achteren. Albera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Boyle kopt de bal weg. Busico is nu in balbezit. Met opzet legt Rain zijn tegenspeler op de grond. Rain krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Inworp. Pruśniewski komt het veld opgelopen. Niski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Roosileht kan de bal niet met de borst controleren. Picó is nu in balbezit. Picó passt de bal met de wreef. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Axundzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Picó met een snelle inworp. Pruśniewski kan de bal niet met de borst controleren. Busico rent richting de bal. Pruśniewski onderschept slim de pass. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Axundzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Niski is nu in balbezit. Niski passt de bal met de wreef. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski geeft een lange en hoge pass. Herold krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Herold is nu in balbezit. Garg rent richting de bal. Herold rent richting de bal. Herold draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rudy rent richting de bal. Rudy passt de bal in één keer door. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold schiet op doel. Axundzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sadiki is nu in balbezit. Počuča onderschept slim de pass. Počuča speelt de bal door. Herold is nu in balbezit. Herold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Axundzadə bokst de bal weg. Paal! Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Sin Pimienta FC 0:3

89e minuut.
Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz passt de bal met de wreef. Garg rent richting de bal. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. Axundzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 87%, Sin Pimienta FC 13%.
Heroes del Silencio - Sin Pimienta FC 0:3