Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala Junta El resto fc
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 20.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Rusculleda onderschept slim de pass. Rusculleda met een sublieme pass. Sourou rent richting de bal. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel schiet op doel. Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan schiet op doel. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 1:0

13e minuut.
Lewis rent richting de bal. Lewis met een sublieme pass. Al Huzayel heeft problemen om de bal te vangen. Lewis is nu in balbezit. Lewis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Lipiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Al Huzayel de bal. Al Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 2:0

20e minuut.
Sourou rent richting de bal. Al Huzayel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sourou. Al Huzayel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewis komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 3:0

28e minuut.
Fuertes controleert de bal met de borst. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan passt de bal zonder na te denken. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 4:0

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grimoldi neemt de hoekschop. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan passt de bal zonder na te denken. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 5:0

34e minuut.
Radica probeert de bal met de borst te controleren. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal met de wreef. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fresia is nu in balbezit. Fresia geeft een hoge lob. Lipiec speelt de bal door. Lewis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Caramitru onderschept slim de pass. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Lewis geeft de bal voor. Al Huzayel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Belka geeft een lange en hoge pass. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 6:0

40e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis is nu in balbezit. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 31%, El resto fc 69%.
Mala Junta - El resto fc 7:0

48e minuut.
Belka neemt vlug de vrije trap. Araqelyan kopt de bal weg. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 8:0

53e minuut.
Delijewski onderschept slim de pass. Delijewski met een sublieme pass. Piazza is nu in balbezit. Al Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 9:0

58e minuut.
Klungelig pakt Rusculleda de bal. Lewis met een sublieme pass. Delijewski geeft een hoge lob. Lipiec geeft een hoge lob. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. Di Palma bokst de bal weg.

62e minuut.
Rusculleda probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met een snelle inworp. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Lewis kan de bal niet met de borst controleren. Lewis speelt de bal door. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Giesso geeft de bal voor. Taşdelen geeft de bal voor. Daar is Rusculleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ... Di Palma bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lipiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Al Huzayel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 10:0

66e minuut.
Araqelyan is nu in balbezit. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes maakt een afschuwelijke overtreding. Fuertes krijgt een gele kaart. Lewis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Al Huzayel maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Palma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 11:0

67e minuut.
Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Al Huzayel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Delijewski speelt de bal door. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 12:0

72e minuut.
Darthes met een sublieme pass. Mollo rent richting de bal. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Piazza geeft een lange en hoge pass. Grimoldi probeert de bal aan de voet te houden. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec geeft een hoge lob. Barrios kopt de bal weg. Di Palma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 13:0

75e minuut.
Darthes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal met de wreef. Al Huzayel is nu in balbezit. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Lewis speelt de bal door. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - El resto fc 14:0

84e minuut.
Rusculleda speelt de bal door. Darthes bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka verovert de bal door een tackle van achteren. Belka geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 17%, El resto fc 83%.
Mala Junta - El resto fc 14:0