Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Expreso Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2997
Expreso los del barrio fc
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten zwak
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel. Brusco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 1:0

11e minuut.
Robson rent richting de bal. Robson geeft een hoge lob. Kishishev kopt de bal weg. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Torres Mestre geeft een lange en hoge pass. Pelokon controleert de bal met de borst. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Brusco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 2:0

24e minuut.
Torres Mestre rent richting de bal. Torres Mestre met een sublieme pass. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Brusco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 3:0

25e minuut.
Bukvić speelt de bal door. Antecao is nu in balbezit. Astorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosário de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Testa neemt de hoekschop. Demare krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru passt de bal zonder na te denken. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo geeft een hoge lob. Agăfiţei springt en kopt de bal. Paal!

44e minuut.
Pelokon geeft een lange en hoge pass. Patti speelt de bal door. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson geeft de bal voor. Patti is nu in balbezit. Patti geeft een hoge lob. Papandopolo is nu in balbezit. Paal! Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expreso 39%, los del barrio fc 61%.
Expreso - los del barrio fc 4:0

46e minuut.
Antecao probeert naar een medespeler te passen. Daar is Astorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascurain is nu in balbezit. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel. Brusco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Aronna rent richting de bal. Patti verovert de bal door een tackle van achteren. Patti speelt de bal door. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Laviano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aronna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papandopolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Brusco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 5:0

64e minuut.
Klungelig pakt Patti de bal. Patti geeft een lange en hoge pass. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Brusco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 6:0

67e minuut.
Laviano kopt de bal weg. Patti rent richting de bal. Patti met een sublieme pass. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Robson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pescaru met de inworp. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 7:0

72e minuut.
Patti rent richting de bal. Patti probeert naar een medespeler te passen. Pescaru geeft de bal voor. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 8:0

74e minuut.
Koštunica bereikt de bal nog maar net als eerste. Demare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koštunica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koštunica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agăfiţei kopt de bal weg. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Brusco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 9:0

83e minuut.
Pelokon bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Mestre onderschept slim de pass. Torres Mestre speelt de bal door. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Expreso - los del barrio fc 10:0

85e minuut.
Pescaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukvić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expreso 31%, los del barrio fc 69%.
Expreso - los del barrio fc 10:0