Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Alma fuerte Fintamurras CF
351 la gloria Tactiek MR1
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 25.7
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Vieytes bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Waugh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waugh krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Irisarri geeft een lange en hoge pass. Bùi Công rent richting de bal. Fischer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bùi Công wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bùi Công kan niet meer verder spelen. Sarkissian komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Sarkissian de bal. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilan onderschept slim de pass. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - Fintamurras CF 1:0

20e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boutell krijgt een gele kaart. Sarkissian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarkissian kan niet meer verder spelen. Garay komt het veld opgelopen. Zenteno met een snel genomen vrije trap. Kalfuquepu rent richting de bal. Kalfuquepu draait met de bal, schiet en ... Castell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Zenteno de bal. Vieytes rent richting de bal. Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutell geeft de bal voor. Sperdutti heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Castell geeft de bal voor. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello begaat een overtreding. Tello krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Caviglia onderschept slim de pass. Caviglia probeert naar een medespeler te passen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay draait met de bal, schiet en ... Lewandowsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Alma fuerte - Fintamurras CF 2:0

45e minuut.
Gavilan onderschept slim de pass. Gavilan passt de bal in één keer door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Alma fuerte 36%, Fintamurras CF 64%.
Club Alma fuerte - Fintamurras CF 2:0

53e minuut.
Vieytes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieytes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kalfuquepu de bal onder controle te krijgen. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gavilan geeft de bal voor. Caviglia is nu in balbezit. Caviglia geeft een lange en hoge pass. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Alma fuerte 52%, Fintamurras CF 48%.
Club Alma fuerte - Fintamurras CF 2:0