Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya Posadas AA
Temporada 23` Tactiek sven
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 47.8
redelijk Schieten matig
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Lipień geeft een hoge lob. Paliga is nu in balbezit. Petterson is nu in balbezit. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Posadas AA 1:0

12e minuut.
Szücs is nu in balbezit. Szücs passt de bal zonder na te denken. Przyłuski geeft de bal voor. Petterson springt en kopt de bal. Punga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Posadas AA 2:0

18e minuut.
Biševac geeft een hoge lob. Petterson kopt de bal weg. Fenčák speelt de bal door. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szücs passt de bal in één keer door. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ester zijn tegenspeler op de grond. Ajata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Ester verovert de bal door een tackle van achteren. Ester geeft een hoge lob. Petterson kopt de bal weg. Paliga is nu in balbezit. Paliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ester passt de bal met de wreef. Biševac heeft problemen om de bal te vangen. Biševac probeert naar een medespeler te passen. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Posadas AA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 40%, Posadas AA 60%.
Central Goya - Posadas AA 3:0

48e minuut.
Cartier geeft een lange en hoge pass. Mundy kopt de bal weg. Klungelig pakt Arzeno de bal. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga draait met de bal, schiet en ... Punga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Posadas AA 4:0

59e minuut.
Paskuda rent richting de bal. Paskuda geeft de bal voor. Inworp. Lipień met een snelle inworp. Lezcano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Mundy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mundy geeft een hoge lob. Desmery heeft problemen om de bal te vangen. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - Posadas AA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 28%, Posadas AA 72%.
Central Goya - Posadas AA 5:0