Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tibieros mardelvelez
nodess Tactiek 2rct
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.2 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Siikaoja met een sublieme pass. Hadler is nu in balbezit. Hadler geeft een lange en hoge pass. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Piwko kopt de bal weg. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Koçaner rent richting de bal. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodriguez is nu in balbezit. Rymaszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rymaszewski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Pangraţiu de bal. Soete met een sublieme pass. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rymaszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verkerk komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pangraţiu passt de bal in één keer door. Stefaniak geeft een hoge lob. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 1:0

11e minuut.
Hadler probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz passt de bal in één keer door. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu passt de bal zonder na te denken. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zuch trapt de bal weg van het doel. Pócsik kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefaniak de bal. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała schiet op doel. Porzio bokst de bal weg.

23e minuut.
Tano met een sublieme pass. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas is nu in balbezit. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel. Porzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Inworp. Voivodas met een snelle inworp. Dutkiewicz speelt de bal door. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal in één keer door. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pogončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogončev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Məmmədsoy de bal onder controle te krijgen. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Porzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Piwko geeft de bal voor. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voivodas rent richting de bal. Voivodas geeft een lange en hoge pass. Martin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Tibieros - mardelvelez 1:1

34e minuut.
Verkerk probeert naar een medespeler te passen. Siikaoja is nu in balbezit. Siikaoja passt de bal met de wreef. Drapała is nu in balbezit. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Porzio bokst de bal weg. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 1:2

38e minuut.
Piaget speelt de bal door. Voivodas heeft problemen om de bal te vangen. Voivodas passt de bal met de wreef. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 1:3

44e minuut.
Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz geeft de bal voor. Məmmədsoy kan de bal niet met de borst controleren. Drapała is nu in balbezit. Drapała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 1:4

45e minuut.
Stefaniak met een sublieme pass. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Arce passt de bal in één keer door. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 65%, mardelvelez 35%.
Los Tibieros - mardelvelez 1:4

47e minuut.
Dutkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dutkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 1:5

51e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Tano geeft een hoge lob. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 2:5

54e minuut.
Piwko verovert de bal door een tackle van achteren. Piwko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pócsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefaniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hadler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft de bal voor. Voivodas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Porzio met een harde bal richting middenveld. Hadler kopt de bal weg. Siikaoja met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Porzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Arce geeft een lange en hoge pass. Drapała is nu in balbezit. Tano rent richting de bal. Drapała onderschept slim de pass. Drapała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voivodas rent richting de bal. Voivodas haalt uit met een fantastische trap. Porzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 2:6

65e minuut.
Stefaniak rent richting de bal. Siikaoja onderschept slim de pass. Siikaoja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drapała de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pócsik geeft een lange en hoge pass. Pogončev probeert de bal aan de voet te houden. Pangraţiu geeft een hoge lob. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Piaget rent richting de bal. Dutkiewicz is nu in balbezit. Voivodas rent richting de bal. Voivodas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 2:7

70e minuut.
Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Drapała is nu in balbezit. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Porzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 2:8

70e minuut.
Bródka komt het veld opgelopen. Xiba komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Soete kopt de bal weg. Piwko geeft een lange en hoge pass. Drapała kopt de bal weg. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Porzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bródka is nu in balbezit. Bródka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Piwko rent richting de bal. Piwko geeft een lange en hoge pass. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ... Porzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - mardelvelez 2:9

80e minuut.
Məmmədsoy speelt de bal door. Stefaniak heeft problemen om de bal te vangen. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Zuch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 64%, mardelvelez 36%.
Los Tibieros - mardelvelez 2:9