Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: Elpincha Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4911
Elpincha inter de mdq
442 Tactiek chacho 1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Jabiri probeert naar een medespeler te passen. Deuchar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jianu. Jianu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Campomar de bal. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto passt de bal zonder na te denken. Deuchar rent richting de bal. Deuchar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Kudzel speelt de bal door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Fagerås maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
May probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van May ... Strafschop! May krijgt een gele kaart. Lăcătuş raakt geblesseerd tijdens het duel. Gazzera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hnida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - inter de mdq 0:1

20e minuut.
Bujor rent richting de bal. Ciabatti verovert de bal door een tackle van achteren. Vial met een sublieme pass. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Fagerås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deuchar rent richting de bal. Deuchar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elpincha - inter de mdq 1:1

22e minuut.
Kudzel speelt de bal door. Inworp. Lăcătuş met de inworp. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Inworp. Lăcătuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujor rent richting de bal. Bujor geeft een hoge lob. Jianu is nu in balbezit. Hnida bokst de bal weg. Jianu rent richting de bal. Jianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - inter de mdq 1:2

39e minuut.
Fummelberg speelt de bal door. Jianu is nu in balbezit. Kányádi rent richting de bal. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu geeft een hoge lob. Hnida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 59%, inter de mdq 41%.
Elpincha - inter de mdq 1:2

49e minuut.
Abaeto passt de bal in één keer door. Deuchar is nu in balbezit. Barros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deuchar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vial kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kányádi is nu in balbezit. Campomar verovert de bal door een tackle van achteren. Campomar geeft de bal voor. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abaeto met een sublieme pass. Deuchar rent richting de bal. Deuchar geeft de bal voor. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Fummelberg onderschept slim de pass. Vial verovert de bal door een tackle van achteren. Vial met een sublieme pass. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kudzel passt de bal in één keer door. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fummelberg is nu in balbezit. Deuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Deuchar schiet op doel. Fagerås bokst de bal weg.

77e minuut.
Vial is nu in balbezit. Vial passt de bal met de wreef. Jabiri rent richting de bal. Jabiri schiet op doel. Fagerås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elpincha - inter de mdq 2:2

79e minuut.
Campomar kopt de bal weg. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Gazzera is nu in balbezit. Gazzera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 61%, inter de mdq 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elpincha - inter de mdq 2:2