Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander ST defensores de karin
Scrooges 92 Tactiek 11111
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 30.4
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Irulegui rent richting de bal. Pinamico met een sublieme pass. Sachs probeert de bal aan de voet te houden. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Irulegui met een snelle inworp. Pinamico rent richting de bal. Pinamico passt de bal in één keer door. Nocioni heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Pinamico de bal. Pinamico speelt de bal door. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico passt de bal zonder na te denken. Daar is Nocioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Supriyanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gajos onderschept slim de pass. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagen verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Supriyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Altınmeşe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cominges de bal onder controle te krijgen. Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Supriyanto bokst de bal weg. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abakanowicz kopt de bal weg. Irulegui heeft problemen om de bal te vangen. Toccio met een sublieme pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Villa kan de bal niet met de borst controleren. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges passt de bal zonder na te denken. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Đulbić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richards met een snelle inworp. Toccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toccio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander ST 58%, defensores de karin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Highlander ST - defensores de karin 0:0

52e minuut.
Lebinzu met een sublieme pass. Richards is nu in balbezit. Altınmeşe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınmeşe krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Grillon onderschept slim de pass. Pinamico rent richting de bal. Pinamico passt de bal met de wreef. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vainikainen met een sublieme pass. Abakanowicz rent richting de bal. Abakanowicz geeft een lange en hoge pass. Toccio is nu in balbezit. Toccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - defensores de karin 1:0

64e minuut.
Garştea is nu in balbezit. Garştea passt de bal met de wreef. Gajos verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Supriyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Garştea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trastowski de bal. Trastowski geeft de bal voor. Nocioni springt en kopt de bal. Supriyanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highlander ST - defensores de karin 1:1

73e minuut.
Garştea passt de bal in één keer door. Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Irulegui probeert naar een medespeler te passen. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abakanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vainikainen speelt de bal door. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel. Vinaccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - defensores de karin 2:1

85e minuut.
Grillon geeft een hoge lob. Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea begaat een overtreding. Garştea krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hagen met een sublieme pass. Roda rent richting de bal. Roda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trastowski de bal. Trastowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander ST 45%, defensores de karin 55%.
Highlander ST - defensores de karin 2:1