Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: San Colon Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2987
San Colon Sportivo Videla 1995
442 Tactiek lateral def
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 31.5
zwak Schieten matig
zwak Passen goed
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Copos passt de bal in één keer door. Galanda is nu in balbezit. Galanda met een sublieme pass. Milenković is nu in balbezit. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Luntz met een sublieme pass. susperegui met een sublieme pass. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nalerio onderschept slim de pass. Maggiolo is nu in balbezit. Nalerio verovert de bal door een tackle van achteren. Nalerio haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - Sportivo Videla 1995 0:1

37e minuut.
susperegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Thwaites bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buonanotte. Thwaites raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Thwaites kan niet meer verder spelen. Klement komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Millaray kopt de bal weg. Inworp. Galanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milenković is nu in balbezit. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Colon 65%, Sportivo Videla 1995 35%.
San Colon - Sportivo Videla 1995 0:1

62e minuut.
Pairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pairo speelt de bal door. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković draait met de bal, schiet en ... Schiaffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - Sportivo Videla 1995 0:2

69e minuut.
Klungelig pakt susperegui de bal. Galanda is nu in balbezit. Senger begaat een overtreding. Galanda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galanda wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nalerio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - Sportivo Videla 1995 0:3

70e minuut.
Nalerio is nu in balbezit. Nalerio passt de bal zonder na te denken. Galanda rent richting de bal. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senger. Nalerio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. susperegui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - Sportivo Videla 1995 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Colon 58%, Sportivo Videla 1995 42%.
San Colon - Sportivo Videla 1995 0:4