Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videal LartameuFC
mid funcional Tactiek 433
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Tokarczyk geeft een hoge lob. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov met een sublieme pass. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Coszach passt de bal zonder na te denken. Budalic rent richting de bal. Budalic passt de bal zonder na te denken. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 1:0

8e minuut.
Coszach met een sublieme pass. Daar is Budalic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budalic passt de bal zonder na te denken. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mircea passt de bal met de wreef. Budalic rent richting de bal. Budalic passt de bal zonder na te denken. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 2:0

19e minuut.
Rawicz geeft een hoge lob. De Souza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popov speelt de bal door. Coszach is nu in balbezit. Coszach passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Machetti kan de bal niet met de borst controleren. Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ñanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nowiński kan niet meer verder spelen. Siniani komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Fesquet speelt de bal door. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machetti. Machetti krijgt een gele kaart. Siniani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siniani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Roos passt de bal zonder na te denken. Popov rent richting de bal. Popov passt de bal zonder na te denken. Tokarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... Petrucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Coszach passt de bal in één keer door. Daar is Tokarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hielardo de bal onder controle te krijgen. Petrucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 3:0

34e minuut.
Oswald schiet op doel. Hielardo kopt de bal weg. Popov speelt de bal door. Tokarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Petrucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Siniani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coszach bereikt de bal nog maar net als eerste. Coszach passt de bal in één keer door. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 4:0

37e minuut.
Benedetich verovert de bal door een tackle van achteren. Popov probeert de bal met de borst te controleren. Popov speelt de bal door. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... Petrucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Coszach de bal onder controle te krijgen. Coszach probeert naar een medespeler te passen. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 24%, LartameuFC 76%.
Sportivo Videal - LartameuFC 5:0

46e minuut.
Siniani verovert de bal door een tackle van achteren. Ñanco begaat een overtreding. Siniani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siniani met een snel genomen vrije trap. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Budalic met de inworp. Coszach is nu in balbezit. Coszach geeft een hoge lob. Tokarczyk rent richting de bal. Benedetich is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 6:0

50e minuut.
Tokarczyk is nu in balbezit. Hielardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tokarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tokarczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Petrucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 7:0

54e minuut.
Coszach is nu in balbezit. Coszach met een sublieme pass. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk schiet op doel. Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 8:0

58e minuut.
Popov rent richting de bal. Butler probeert naar een medespeler te passen. Budalic is nu in balbezit. Budalic draait met de bal, schiet en ... Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 9:0

65e minuut.
Mircea passt de bal zonder na te denken. Rawicz geeft een hoge lob. Budalic probeert naar een medespeler te passen. Tokarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Eluchans bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani verovert de bal door een tackle van achteren. Coszach probeert naar een medespeler te passen. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt De Souza de bal. Siniani is nu in balbezit. Siniani geeft de bal voor. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea geeft een hoge lob. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk schiet op doel. Petrucci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Butler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popov met de inworp. Coszach rent richting de bal. Popov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Benedetich is nu in balbezit. Budalic verovert de bal door een tackle van achteren. Budalic geeft een lange en hoge pass. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Petrucci bokst de bal weg. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - LartameuFC 10:0

88e minuut.
Eluchans probeert naar een medespeler te passen. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Budalic met een snelle inworp. Coszach is nu in balbezit. Coszach geeft een hoge lob. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hielardo trapt de bal weg. Oswald kopt de bal weg. Budalic speelt de bal door. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Budalic zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 21%, LartameuFC 79%.
Sportivo Videal - LartameuFC 10:0