Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17820
mardelvelez Posadas AA
2rct Tactiek sven
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten adequate
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


11e minuut.
Martin met de inworp. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała geeft de bal voor. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Siikaoja geeft de bal voor. Szücs kopt de bal weg. Kunčić met een sublieme pass. Ajata is nu in balbezit. Ajata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kunčić passt de bal in één keer door. Szücs probeert naar een medespeler te passen. Ajata is nu in balbezit. Ajata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Posadas AA 0:1

22e minuut.
Drapała kopt de bal weg. Lincoman heeft problemen om de bal te vangen. Voivodas rent richting de bal. Voivodas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mardelvelez - Posadas AA 1:1

34e minuut.
Piwko is nu in balbezit. Piwko geeft een hoge lob. Kunčić met een sublieme pass. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 43%, Posadas AA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mardelvelez - Posadas AA 1:1

49e minuut.
Lincoman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz met een sublieme pass. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Voivodas passt de bal in één keer door. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Desmery legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drapała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voivodas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Ayestas komt het veld opgelopen. Bródka komt het veld opgelopen. Ayestas met een snelle inworp. Drapała is nu in balbezit. Drapała draait met de bal, schiet en ... Paal! Punga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kunčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kunčić probeert naar een medespeler te passen. Pogončev rent richting de bal. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Posadas AA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 36%, Posadas AA 64%.
mardelvelez - Posadas AA 1:2