Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tibieros Central Goya
nodess Tactiek Temporada 23`
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Mundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arecha passt de bal in één keer door. Paliga rent richting de bal. Paliga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Szalewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodriguez met de inworp. Stefaniak geeft een hoge lob. Koçaner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tano geeft de bal voor. Daar is Stefaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski onderschept slim de pass. Przyłuski geeft een hoge lob. Truie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Central Goya 0:1

16e minuut.
Ester geeft de bal voor. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez met een sublieme pass. Arecha is nu in balbezit. Arecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pócsik geeft de bal voor. Przyłuski kopt de bal weg. Paliga heeft problemen om de bal te vangen. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Central Goya 0:2

22e minuut.
Inworp. Paskuda met een snelle inworp. Fenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenčák passt de bal met de wreef. Przyłuski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tano geeft de bal voor. Koçaner is nu in balbezit. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Truie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ester met een snelle inworp. Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac passt de bal zonder na te denken. Mundy is nu in balbezit. Mundy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Stefaniak onderschept slim de pass. Stefaniak passt de bal met de wreef. Koçaner rent richting de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Central Goya 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 65%, Central Goya 35%.
Los Tibieros - Central Goya 1:2

88e minuut.
Mundy passt de bal in één keer door. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paliga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 68%, Central Goya 32%.
Los Tibieros - Central Goya 1:2