Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin inter de mdq
11111 Tactiek chacho 1
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 41.9
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Lăcătuş speelt de bal door. Klungelig pakt Fummelberg de bal. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fummelberg is nu in balbezit. Fummelberg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grillon rent richting de bal. Jianu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu passt de bal in één keer door. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Pinamico passt de bal zonder na te denken. Pezão is nu in balbezit. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Trastowski rent richting de bal. Trastowski probeert naar een medespeler te passen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Fagerås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - inter de mdq 1:0

14e minuut.
Bütünay geeft een hoge lob. Đulbić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bujor met een sublieme pass. Gazzera rent richting de bal. Gazzera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
defensores de karin - inter de mdq 1:1

24e minuut.
Kiełbowicz met een sublieme pass. Jianu rent richting de bal. Đulbić rent richting de bal. Jianu onderschept slim de pass. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Bütünay met de inworp. Đulbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor is nu in balbezit. Bujor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bütünay is nu in balbezit. Bütünay geeft een hoge lob. Altınmeşe heeft problemen om de bal te vangen. Jianu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu draait met de bal, schiet en ... Vinaccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - inter de mdq 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 60%, inter de mdq 40%.
defensores de karin - inter de mdq 1:2

50e minuut.
Lăcătuş speelt de bal door. Grillon is nu in balbezit. Jianu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu draait met de bal, schiet en ... Vinaccia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - inter de mdq 1:3

56e minuut.
Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski onderschept slim de pass. Trastowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fagerås met een harde bal richting middenveld. Garştea kopt de bal weg. Trastowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Nocioni de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trastowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fummelberg met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş met een sublieme pass. Gazzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Đulbić rent richting de bal. Đulbić geeft een hoge lob. Fummelberg probeert de bal aan de voet te houden. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. Fagerås bokst de bal weg.

77e minuut.
Kiełbowicz kopt de bal weg. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş geeft een lange en hoge pass. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Depascale verovert de bal door een tackle van achteren. Depascale geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lăcătuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Garştea heeft problemen om de bal te vangen. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş passt de bal met de wreef. Gazzera rent richting de bal. Gazzera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Depascale probeert de bal met de borst te controleren. Irulegui met een sublieme pass. Klungelig pakt Pezão de bal. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 53%, inter de mdq 47%.
defensores de karin - inter de mdq 1:3