Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander ST Elpincha
Scrooges 92 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Vainikainen rent richting de bal. Vainikainen probeert naar een medespeler te passen. Saporiti is nu in balbezit. Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards draait met de bal, schiet en ... Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vial speelt de bal door. Jabiri heeft problemen om de bal te vangen. Roda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jabiri raakt geblesseerd tijdens het duel. Jabiri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Supriyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - Elpincha 0:1

14e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Roda onderschept slim de pass. Roda geeft de bal voor. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vainikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel verovert de bal door een tackle van achteren. Kudzel passt de bal zonder na te denken. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Deuchar speelt de bal door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sachs is nu in balbezit. Deuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Abaeto rent richting de bal. Abaeto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jabiri de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vial kopt de bal weg. Ciabatti heeft problemen om de bal te vangen. Ciabatti passt de bal zonder na te denken. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abaeto met een sublieme pass. Klungelig pakt Deuchar de bal. Toccio rent richting de bal. Deuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Deuchar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
May is nu in balbezit. Abakanowicz onderschept slim de pass. Abakanowicz probeert naar een medespeler te passen. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachs geeft een hoge lob. Abaeto probeert naar een medespeler te passen. Deuchar heeft problemen om de bal te vangen. Deuchar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - Elpincha 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander ST 66%, Elpincha 34%.
Highlander ST - Elpincha 0:2

52e minuut.
Vainikainen rent richting de bal. Vainikainen passt de bal in één keer door. Abakanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abakanowicz draait met de bal, schiet en ... Buscaglia probeert de bal aan de voet te houden. Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial passt de bal zonder na te denken. Abaeto rent richting de bal. Abaeto geeft een lange en hoge pass. Jabiri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vainikainen kopt de bal weg. Abakanowicz rent richting de bal. Abakanowicz met een sublieme pass. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Deuchar haalt uit met een fantastische trap. Gajos probeert de bal aan de voet te houden. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto geeft een lange en hoge pass. Jabiri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vainikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainikainen probeert naar een medespeler te passen. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Hnida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - Elpincha 1:2

79e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos onderschept slim de pass. Gajos geeft een hoge lob. Abaeto is nu in balbezit. Abaeto geeft een hoge lob. Supriyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vainikainen rent richting de bal. Abakanowicz rent richting de bal. Abakanowicz passt de bal met de wreef. Cominges is nu in balbezit. Cominges draait met de bal, schiet en ... Hnida bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander ST 56%, Elpincha 44%.
Highlander ST - Elpincha 1:2