Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: LartameuFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3509
LartameuFC Sportivo Videla 1995
433 Tactiek lateral def
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Buonanotte probeert de bal aan de voet te houden. Galanda geeft een hoge lob. Milenković is nu in balbezit. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Nalerio is nu in balbezit. De Souza rent richting de bal. Nalerio verovert de bal door een tackle van achteren. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Hielardo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milenković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nalerio is nu in balbezit. Nalerio draait met de bal, schiet en ... Petrucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - Sportivo Videla 1995 0:1

12e minuut.
Machetti is nu in balbezit. Copos onderschept slim de pass. Copos met een sublieme pass. Nalerio is nu in balbezit. Nalerio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - Sportivo Videla 1995 0:2

17e minuut.
Hielardo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Copos met een snelle inworp. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ñanco met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Galanda probeert de bal met de borst te controleren. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio passt de bal met de wreef. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
susperegui onderschept slim de pass. susperegui geeft de bal voor. Daar is Benedetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ñanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos probeert naar een medespeler te passen. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Adams probeert naar een medespeler te passen. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanda passt de bal zonder na te denken. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Buonanotte verovert de bal door een tackle van achteren. Buonanotte probeert naar een medespeler te passen. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanda geeft een lange en hoge pass. Nalerio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LartameuFC 66%, Sportivo Videla 1995 34%.
LartameuFC - Sportivo Videla 1995 0:2

54e minuut.
Machetti met een sublieme pass. Nalerio rent richting de bal. Milenković rent richting de bal. Nalerio rent richting de bal. Nalerio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - Sportivo Videla 1995 0:3

58e minuut.
Nalerio is nu in balbezit. Nalerio passt de bal zonder na te denken. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
susperegui met een snelle inworp. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanda probeert naar een medespeler te passen. Nalerio rent richting de bal. Nalerio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LartameuFC 76%, Sportivo Videla 1995 24%.
LartameuFC - Sportivo Videla 1995 0:3