Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videal San Colon
mid funcional Tactiek 442
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 23.7
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Roos speelt de bal door. Popov rent richting de bal. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 1:0

5e minuut.
Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolo geeft een lange en hoge pass. Popov kopt de bal weg. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Andreani rent richting de bal. Roos verovert de bal door een tackle van achteren. Roos met een sublieme pass. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 2:0

12e minuut.
Doeltrap. Schiaffini met een harde bal richting middenveld. Coszach kopt de bal weg. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Urruti speelt de bal door. Budalic rent richting de bal. Budalic probeert naar een medespeler te passen. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rawicz geeft een hoge lob. Millaray geeft een lange en hoge pass. Urruti kopt de bal weg. Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Urruti passt de bal zonder na te denken. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov passt de bal zonder na te denken. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Coszach speelt de bal door. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic passt de bal in één keer door. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini bokst de bal weg.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Senger de bal onder controle te krijgen. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic speelt de bal door. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 3:0

41e minuut.
Senger geeft de bal voor. Urruti is nu in balbezit. Urruti geeft een lange en hoge pass. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 29%, San Colon 71%.
Sportivo Videal - San Colon 4:0

46e minuut.
Tokarczyk onderschept slim de pass. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov geeft een lange en hoge pass. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini bokst de bal weg.

50e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov met een sublieme pass. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 5:0

60e minuut.
Coszach passt de bal zonder na te denken. Budalic rent richting de bal. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 6:0

66e minuut.
Millaray probeert de bal aan de voet te houden. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov speelt de bal door. Tokarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 7:0

69e minuut.
Urruti verovert de bal door een tackle van achteren. Popov is nu in balbezit. Popov passt de bal zonder na te denken. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Oswald passt de bal in één keer door. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov speelt de bal door. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Coszach speelt de bal door. Popov rent richting de bal. Popov met een sublieme pass. Tokarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 8:0

78e minuut.
Popov is nu in balbezit. Popov geeft een hoge lob. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk schiet op doel. Schiaffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 9:0

80e minuut.
Schiaffini trapt de bal weg van het doel. Budalic kopt de bal weg. Daar is Millaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - San Colon 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 23%, San Colon 77%.
Sportivo Videal - San Colon 10:0