Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya mardelvelez
Temporada 23` Tactiek 2rct
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
57.1 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Verkerk passt de bal met de wreef. Dutkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga draait met de bal, schiet en ... Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - mardelvelez 1:0

17e minuut.
Pogončev passt de bal zonder na te denken. Biševac rent richting de bal. Biševac passt de bal in één keer door. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Biševac is nu in balbezit. Biševac met een sublieme pass. Paliga met een sublieme pass. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Soete is nu in balbezit. Ester rent richting de bal. Ester passt de bal zonder na te denken. Biševac is nu in balbezit. Biševac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Truie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - mardelvelez 2:0

40e minuut.
Biševac kopt de bal weg. Klungelig pakt Pogončev de bal. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Paliga de bal. Paliga draait met de bal, schiet en ... Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Biševac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siikaoja rent richting de bal. Paliga begaat een overtreding. Paliga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 41%, mardelvelez 59%.
Central Goya - mardelvelez 2:0

49e minuut.
Verkerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkerk geeft de bal voor. Dutkiewicz geeft de bal voor. Drapała maakt een snoekduik en kopt de bal. Garnero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - mardelvelez 2:1

59e minuut.
Pogončev rent richting de bal. Pogončev geeft een lange en hoge pass. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Garnero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ester is nu in balbezit. Martin onderschept slim de pass. Szalewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Szalewicz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Martin raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Havasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Przyłuski de bal. Drapała is nu in balbezit. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Garnero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Central Goya - mardelvelez 2:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft de bal voor. Voivodas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabenda komt het veld opgelopen. Avram komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadler raakt geblesseerd tijdens het duel. Pogončev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drapała is nu in balbezit. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Garnero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mundy met een sublieme pass. Daar is Fenčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkerk maakt een afschuwelijke overtreding. Verkerk krijgt een gele kaart. Fenčák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fenčák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Havasi probeert naar een medespeler te passen. Fenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutkiewicz. Dutkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 58%, mardelvelez 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Central Goya - mardelvelez 2:2